Dragi požuri kući, sijalica je u problemu!

ludopileglodjekosku

Buduća legenda
Poruka
27.557
Koliko se u svakodnevnom životu oslanjate na svog muškarca (muža/momka)? Da li ste jedna od onih "sve mogu sama" žena ili ga budite u 3 ujutru da ubije pauka dok vi panično vrištite zaključane u kupatilo?
Volela bih da naučim kako pronaći zlatnu sredinu između njanjavosti i tvrdoglave samostalnosti, između "jadna ja, mala, slabašna, trebaš mi ti, veliki i snažan da me zaštitiš i zameniš sijalicu kad rikne" i "koji ćeš mi moj, umem i sama"....

uglavnom sve radimo u paru...od pravljenja ručka do menjanja akumulatora na kolima:D

Мени се баш свиђа овај однос. Не толико због неке приче о равноправности, колико у њему има неке фине топлине и ЗАЈЕДНИЧКОГ проласка кроз проблеме. Чак и ако се проблем не ријеши, остаје љепота заједништва који се том прилико показује. Можда није најорганизованији, али је свакако најљепши облик мушко-женског односа :)

popravljala sam i slavine i vodokotlic:lol:
i teglila nameshtaj, i televizor i kofere...:neutral:
jedino gumu na automobilu nisam menjala sama jednom kad mi je pukla na povratku iz grada, ali to je bio vishe izgovor da bih smuvala dechka koji mi se tad svidjao pa sam ga zvala u po noci da pripomogne :lol:
Takođe. Valjda kad sa 19 počneš samostalan život, naučiš da se brineš sam o sebi. Od baratanja novcem, plaćanja računa, do popravki slavine ili priključka za net. Mada, bilo je koleginica koje kad dobiju kijavicu, mama i tata sedaju u auto, voze se i po 5 sati do prestonice da ljubljenom čedu donesu supicu i lekiće. :roll:
Ili rođaci iz prestonice se organizuju da čeprezdivane sirotog studenta iz provincije pa mu čiste stan, donose šerpice sa hranom, brinu da ne nazebe:lol:

Doduše, ponekad je i bolje udarati u patetiku. Mislim da bih u x situacija bolje prošla da sam igrala na kartu "dame u nevolji".

Takođe. Valjda kad sa 19 počneš samostalan život, naučiš da se brineš sam o sebi. Od baratanja novcem, plaćanja računa, do popravki slavine ili priključka za net. Mada, bilo je koleginica koje kad dobiju kijavicu, mama i tata sedaju u auto, voze se i po 5 sati do prestonice da ljubljenom čedu donesu supicu i lekiće. :roll:
Ili rođaci iz prestonice se organizuju da čeprezdivane sirotog studenta iz provincije pa mu čiste stan, donose šerpice sa hranom, brinu da ne nazebe:lol:

Doduše, ponekad je i bolje udarati u patetiku. Mislim da bih u x situacija bolje prošla da sam igrala na kartu "dame u nevolji".

А тек са 14 година кад кренеш у самостални живот...

Koliko se u svakodnevnom životu oslanjate na svog muškarca (muža/momka)? Da li ste jedna od onih "sve mogu sama" žena ili ga budite u 3 ujutru da ubije pauka dok vi panično vrištite zaključane u kupatilo?
Volela bih da naučim kako pronaći zlatnu sredinu između njanjavosti i tvrdoglave samostalnosti, između "jadna ja, mala, slabašna, trebaš mi ti, veliki i snažan da me zaštitiš i zameniš sijalicu kad rikne" i "koji ćeš mi moj, umem i sama"....

pile oćeš da zoveš na tortu kad se udaš za taba? :flert:

ne umem da se njanjavim :neutral:
ok je kad mi neko ponudi pomoc, prihvaticu ako mi je stvarno potrebna....ali verovatno necu sedeti i chekati bespomocna, nego cu pokushati sama da reshim problem

mislim da bi mi trebao jedan od onih sam svoj majstor kompleta, da ne zajmim alat od komshiluka :lol:

Back