...znam da me cuvas odozgo, nedostajes mnogo

...mama, znamm da razumes....volim te gde god bila

:kiss2:
...vi koji mislite da necu moci videcete koliko gresite, vi koji ste protiv mojih odluka, to je vasa stvar, ne i moja,
suditi nekom za nesto u cemu niste bili, je najblaze receno ruzno...sudija je samo onaj odozgo, jedini pravi...
...vreme ce pokazati kako ce ko i do kada....stidite se, vec ste izabrali stranu....
...nema veze sto nema sarme i torte, nije sreca u punom novcaniku, jeste znam da je lakse, ali sta sad,
nista nije onoliko crno koliko izgleda, proci ce, sve prodje....i uvek sunce sine posle kise..samo neka
smo zdravi bice boljih dana....
...izvini ali morala sam da se obradujem onom sto sam cula, eto i sad mi je nekako lepo oko srca, pa
neka sam najgora, kako si samo bila ponosna i puna sebe onda kad ja nisam znala ni gde cu ni sta cu,
ti usepesna zeno...i sta sad, boli kad se lupi doopetom od ledinu....aaaaaaaaaaa...pa zar nisi znala da
se sve okrece, malo si gore pa si dole i opet tako...ti nedostizna, savrsena, najbolja....cccc..mnogo
mi te zao, sokovi su to veliki....samo ne dolazi slucajno da te tesim, neeee...od mene utehu dobiti neces....
...dragi moji prijatelji sve vas volim puno budite mi zivi i zdravi ma gde da ste...kilometri ne znace nista,
vazno je ono sto nosimo u srcu....!!!!