“Dragi gosti, vratite se, predsednik će biti nervozan što bežite!”

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
385.368
Neki učesnici Vučićevog skupa su izlet u Beograd iskoristili da naprave zalihe hrane i pića, neki su videli i priliku za nabavku stolica,
ali za dobar deo ni to nije bilo dovoljno – oni koji su uspeli da izađu iz ograđenog prostora krenuli su u „obilazak grada“, čak i pre nastupa zvezde večeri.
Njih vidimo na snimku koji se deli po društvenim mrežama, a koji je posebnu pažnju privukao zbog gospođe koja ih je preko megafona podsećala na moguće posledice.
Oni kojima se obraćala nisu se naročito potresli, ali na mrežama je ispala „pobednica dana“. link

„Dragi gosti, vratite se ka Skupštini, predsednik će biti nervozan što bežite“, izgovara ona ozbiljnim tonom.

Ja kupio 10 sijalica pack, i gazda pokrao sve, ajd racunam sve sijalice mu bile obicne, pa da se ponovi , ja opet kupio 10 sijalica, on opet pokrao 6, a do kraja meseca ce i ostale...a ne crkavaju , samsunge ima i 3 god garancije nego ko ce da juri garanciju...
Tako da verujem ja i u rodbinu , i u gazde po BG, do sad jos nije bilo da nesto preostane kad se krade...

Samo naivni bi poverovali da su ove osobe na megafonima zaista iz SNS a ne neki provokatori, opozicionari, studenti ili ko zna sta. Sad oni kao namerno vicu i dozivaju i to sa megafonom na ulici da ce "predsednik biti tuzan"...kako jadno i providno. I onda naravno, neko se odmah, zgodno nasao tu u blizini da to telefonom snimi i postavi na tviter......jos jedan jadan i bedan pokusaj u ocajanju nemocnih protivnika Vucica. Inace nisam do sada znao da je sto sa kiflicama postao zasticeni "trade mark" studenata i ostalih danguba koji besciljno setaju po Srbiji.

Samo naivni bi poverovali da su ove osobe na megafonima zaista iz SNS a ne neki provokatori, opozicionari, studenti ili ko zna sta. Sad oni kao namerno vicu i dozivaju i to sa megafonom na ulici da ce "predsednik biti tuzan"...kako jadno i providno. I onda naravno, neko se odmah, zgodno nasao tu u blizini da to telefonom snimi i postavi na tviter......jos jedan jadan i bedan pokusaj u ocajanju nemocnih protivnika Vucica. Inace nisam do sada znao da je sto sa kiflicama postao zasticeni "trade mark" studenata i ostalih danguba koji besciljno setaju po Srbiji.
ha ha simpsons GIF

Back