Dragi gledaoci

Baš me zanima koliko vas samo proviri a nema volje da išta piše, da komentatiše jer odavno nemamo neku svadjalačku temu(bar ovde) a zna se da tad svi imamo volje i vremena?
Upišite se, da znam da nisam jedina. :mrgreen:
Virim, priznajem. Ostala navika. :)
Najcesce gledam preporuke-za knjigu, film, kuvanje, politiku malo...a sad je toliko "zivo" da se za cas usput preleti svasta...
Prvi put sam se upisala 2003., nesto kratko bila...pa posle zaprave-2010., i previse aktivna za moj pojam. Sve vrvilo od korisnika, dodjes za 2h, ono 20 novih strana na jednoj temi, a bilo je divnih...nisam se nikad ni sa kim svadjala.
U pocetku sam se samo pravdala da nisam niciji klon nalog...sve ono o cemu u drustvu nisam mogla pitati, saznati, diskutovati, eto foruma...pp sam ubrzo iskljucila. Dosla sam jer mi se pisalo, a ne zblizavalo sa nekim. Ok, desila su se i zblizavanja...
Onda zivot namesti tako...sreca, stvarno nisam imala slobodnog vremena ni malo, i tako batalih forum pre nekoliko godina.
Nemam fb nalog, instagram, ni ostalo, pa mi je ovo bio jedini vid "net poroka".
Od nedavno opet virkam, ali mi se ne otvara Pandorina kutija...ovako mi je ok. Ustvari, najbolje kad stvarno nemam vremena, valjda ce i to uskoro opet...

Men' se čini da su teme postale pretežno ili svađalačke ili niskokvalitetne (pod tim pre svega mislim na nivo diskusije ali često i samu bezidejnost instant tema).

To ne znači da nema kvalitetnih kada se probere ali kad već pitate... :tajna:

Back