light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
da li je svakodnevna masaza od strane vam dragog dokaz ljubavi? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pre će biti dokaz za uznapredovali išijas.....![]()
pre će biti dokaz za uznapredovali išijas i spondilozu.....
zato žene sutnite muškarce i kupite kosmodisk.......
izgleda šašavo ali mene ne boli.........
![]()
o pa brate godine nas jes stigle...zato treba pokazati ljubav![]()
Mogu samo ribicu guzu i sesi da joj masiram al kad se meni cefne naravno..nek kapira to ko dokaz
da li je svakodnevna masaza od strane vam dragog dokaz ljubavi?![]()
Jasno da jeste.Posebno nekim slatko mirisnim uljima da mu ruke sto bolje glize niz ledja,kukove,noge...![]()
Jasno da jeste.Posebno nekim slatko mirisnim uljima da mu ruke sto bolje glize niz ledja,kukove,noge...![]()
a jok ziv covek je ziv covekmeni je cesto napet onaj deo kod vrata i krenula ja na neke vezbe, misim to je sve samo nisu vezbe, lezis na nekim krevetima i oni se tresu i imaju neke posebne delove koji se sami za sebe treskaju i ti stavis fino ledja ili sta vec i uzivancija![]()
Dobro bre zasto svaki put moje odgovore okrenes ka bludnim mislima?i još negdi................misim lako klizne........
![]()
...ja to placam i glava mi je mirna...mada mi stopala masiraju svi redom...samo im gurnem nogu u krilo...navikli na mene sta mogu jadni....![]()
...ja to placam i glava mi je mirna...mada mi stopala masiraju svi redom...samo im gurnem nogu u krilo...navikli na mene sta mogu jadni....![]()