Drage dame, zasto pobogu nosite pantalone?

Betty:
newerna_beba:
/me nema lijepe noge za suknjice i minice :( :D

e, nema ni Britni Spirs...onda ne treba da nosiš minice nego suknje malko ispod kolena. To može da izgleda wow :D Ali da se lišavaš suknji zbog toga što nemaš idelane noge :?: Pa to kao da nemaš seks jer si se ugojila u toku zime :!:

Odeća i jeste tu da otkriva i sakriva, zato i postoje razni modeli, svako može da nađe nešto za sebe!
Pa i nosim najcesce do ispod koljena suknice... Ali i to rijetko kad...
Bolje mi stoje farmerke niskog struka...
Ljepse mi je dupe u njih :lol: :lol:
A i mnogo bolji osjecaj je u farmerkama... Jer u suknici moram da pazim kako sjedim,viri li mi sto dje ... :lol:

Hmmmm.... Ja retko, ali zaista retko (citaj: -50 stepeni) nosim pantalnone. U glavnom sam u suknjama. E sad... To svakako nisu minici jer imam ruzne noge. Ne sega-mega ruzne, ali dovoljno da sam sama sebi grozna. Drugo, ne volim minice kao pojavu. Volim duge suknje ili suknje srednje duzine. Znate one, staromodne. Suknja kao suknja jeste zenstvenija, ali danasnji muskarci vole (u glavnom, nemojte da se stustite na mene, pazite, rekla sam U GLAVNOM, ne svi) vole ono sto im se servira na TV (a i zene su slicne). Sta je zakljucak ove price? Da, nosim suknje, ali kako volim staromodan kroj ne znam da li bi to bilo proglaseno zenstvenijim od sexy pantalona (koje mi, by the way) ocajno stoje. Imam telo za suknje i haljine, to je sve.
A da li mislim da bi zene trebalo da nsoe samo suknje? I da li bi trebalo da nose samo ono sto se svidja muskarcima? Ma jok. Nosite ono sta volite.
*nije bas da sam otkrila rupu na saksiji sa ovim odgovorom, al' rekoh da se ukljucim u raspravu*

Pa, u suknji je često hladno :roll:
Pantalone su daleko udobnije :roll:
Mogu da sednem k'o čovek :roll:
A što se minića tiče :roll:
Vrlo često privlačimo manijake :lol:
Pa onda kažu da smo same krive :roll:
A jeste li ikada razmišljali o tome da su suknja i pantalone napravljeni zbog LAKŠEG PRISTUPA.
Zamislite kada bismo se zamenili... :shock: :lol:
A ne govorim samo o fiziološkim potrebama...

Haljina je postala nešto sexy, kao, da sve žene šetaju u haljinama ne bi bile toliko zanimljive, ovako...
:shock: A mene je prosto, nekako sramota i da je obučem, sve imam utisak da babe bulje u mene i komentarišu: "Pazi malu kučku", žene misle da sam im konkurencija, devojke se podsmevaju mom celulitu, a muškarci misle: "Gle, sponzoruše"... :shock:
Al', dobro, to je, verovatno, moj trip. :D

Жене носе панталоне, тј. фармерке да би показале мушкарцима своју НАДМОЋ! Дакле, жене могу да носе панталоне, и на тај начин су „равноправне" с мушкарцима, макар у једном сегменту. Међутим, када би мушкарци обукли сукње, испали би неозбиљни и смешни. Према томе, нема ту ни Р од некакве равноправности. Захваљујући тзв. сексуалној револуцији из прошлог века, жене данас могу улицама да иду буквално ГОЛЕ, а да им нико ништа не може. Све то несумњиво води ка уништењу породице, што је и суштина целе приче.

Pobunjenik:
Жене носе панталоне, тј. фармерке да би показале мушкарцима своју НАДМОЋ! Дакле, жене могу да носе панталоне, и на тај начин су „равноправне" с мушкарцима, макар у једном сегменту. Међутим, када би мушкарци обукли сукње, испали би неозбиљни и смешни. Према томе, нема ту ни Р од некакве равноправности. Захваљујући тзв. сексуалној револуцији из прошлог века, жене данас могу улицама да иду буквално ГОЛЕ, а да им нико ништа не може. Све то несумњиво води ка уништењу породице, што је и суштина целе приче.
boze!!!a sta mislis o upalama jajnika zimi uz pomoc suknjice?kako mislis onda da radjamo decu radi nataliteta,znas da ne ostane srbija pod kruskom?!

Deer Hunter:
malik:
Mislim da nisu... ali koliko ja mogu da budem realna :shock: ... Nosim i suknje, ali mislim da to nije tip koji ti zelis da vidis i o kome govoris (mahom su sire i duze, sa dzepovima sa strane...) ...
Zasto te to toliko privlaci? Brz prilaz, ili estetika?

"suknjica se siri a nozica viri..." itd... (Z.Colic to lepo kroz pesmu objasnjava)

Brz prilaz ili estetika?
Mislim da je u pitanju zenstvenost. Zena mnogo otmenije, zenstvenije deluje u takvoj odeci, bez namere da potcenim simpaticnu sportsku odecu koja itekako zna biti sexi, pa i muska kosulja... :wink:

Ženstvenost nema blage veze sa oblačenjem, radi se o stavu. Kad je žena ženstvena, onda je takva i u trenerci, a kad nije, neće joj pomoći nikakva suknja.

Nosim uglavnom pantalone, na veliku zalost muza. Jednostavno se osecam udobno u njima, a i lepo mi stoje. I nimalo ne umanjuju moju zenstvenost. U krajnjem slucaju, jednostavnije je kada sa sobom uvek vuces klinca od dve godine, koji se penje po tebi, koga moras da juris. Znaci cisto iz prakticnih razloga. To ne znaci da ne volim suknje i haljine, samo su trenutno takve okolnosti.

Back