DRAGANA TRIPIC NA DVORU

videla sam neki klip gde lepa place zbog te trpicke.ne da je trpicka ruzna nego nije normalno.
a izgleda ne samo sto je ruzna kao zena,ruzna je izgleda i kao covek.

I ja sam videla na youtube. Pre toga, svi u kuci poceli nesto da se deru, reko u cemu je poblem?! Kao - vidi je kakva je vredja Lepu Lukic! I onda mi sestric objasio u cemu je problem. Mislim na takve osobe jednostavno ne treba reagovati, jer cim odreagujes na provokacije, spustas se na njen nivo, i hranis joj dusu. Bolje se samo nasmejati i iskulirati je. Pa vidi se, kako se ona cinicki smeska jer je Lepa nasela na njenu provokaciju. Cak i da je ta zena podelila karte za koncert, svejedno to su njenu obozavatelji, pa zasto bi neko ko ne slusa Lepu Lukic, a pri tom dobije kartu za dz, dosao na njen koncert kad ga takva vrsta muzike ne zanima?! I da ih je podelila, vise cenim to nego da je sve prodala. Ima ljudi koji vole takvu muziku a jednostavno ne mogu da priuste sebi da kupe kartu. U svakom slucaju, zao mi je Lepe sto je nasela na Tripickinu provokaciju.

I da, dok nije usla na dvor, nisam ni znala ko je Dragana Tripic! Toliko o VIP serijalu.

Prostakuša je ona.Velika.
Koliko je teška i sirova,viđeno je i na drugim mestima
na kojima se javno pojavljivala.....
Može pod ruku sa onim Vendijem i ostalim nabeđenim pevaljkama....
Pa pravac krčme na "Ibarskoj" iz kojih se dimi bubnjara
i smrdi na duvan i jevtina pića....

Prostakuša je ona.Velika.
Koliko je teška i sirova,viđeno je i na drugim mestima
na kojima se javno pojavljivala.....
Može pod ruku sa onim Vendijem i ostalim nabeđenim pevaljkama....
Pa pravac krčme na "Ibarskoj" iz kojih se dimi bubnjara
i smrdi na duvan i jevtina pića....

ja bas ne bih vredjao narod iz kafana sa sa ibarske magistrale. sremcica, rusanj, stepojevac, lazarevac, ljig, milanovac, cacak, mrcajeci, adrane, kraljevo, mataruska banja...itd. ima tu dosta postenog naroda

Back