nikodim
Poznat
- Poruka
- 7.532
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zašto onda posecuješ ovu temu???'Magus:Posto znam sta se desilo sa predjasnjom temom na fin i kulturan nacin reci cu ovo:
Dragana Mirkovic je zena cija me muzika i pojava uopste ne zanimaju.Nemam vise sta dodati i oduzeti to je sve sto imam da kazem.
to je bilo prvo što je moja keva pitala kad je videla reklamu za novi CD.....Millena:ova peva jos?
AJ ti nas uci. She *****. Moj zivot je Novi val.MarijA`:Hvala onom ko je postavio temu, skroz sam zaboravila na staru Gagu
/me sad slusa Dragana Mirkovic - Najlepsi par
jbt deco, nemate vi pojma sta je muzika
HeHeHeHeHe
mi nemamo pojma,jel si sigurna????????a?????????jesi li sigurna??????MarijA`:Hvala onom ko je postavio temu, skroz sam zaboravila na staru Gagu
HeHeHeHeHe
MarijA`:Prosao si pored mene i sakrio pogled svoj da ne vidim oci snene kako placu cvete mooooooooj x2
Ref: Cvete moj drugi su krivi za sve, za moje uplakane oci, za tvoje pijane noci cvete moooooooooooooj x2
Znas li ko sam htedoh reci, znas li da sam neko tvoj, al ostadoh ja bey reci od tih suza cvete mooooooooj x2
Pozdrav za Mariju vidim da znas sta su prave stvari.MarijA':Hvala onom ko je postavio temu, skroz sam zaboravila na staru Gagu
HeHeHeHeHe