Dragana Mirković

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Elvin:
Banši iznervirao si devojčicu...:D
Ne brini ti ništa,Gagica ide s' vremenom,zaboravićeš ti te sektaše,evo i mi smo nekada bili takvi,a pogle' nas sada...:D
Uzorni folkeri,a kad se setim da sam nekada išao okolo čupav i da sam nosio one gadne platnene patike...:roll:
A tek ovaj Banši,on je nekada nosio martinke,a sada ne izlazi iz trenerki i onih lakovanih puma patika...tako ćeš i ti jednog dana,nemo' da brigaš...

ebiga...al sam iznerviraO devojcicu :D

sta da ti kazem,ko sto elvin rece,i dolazi to vremenom.....mi imamo nekih 5-6 godina vise,a kvalitet dolazi sa godinama.
tako smo i shvatili da je jedina prava prosvetljujuca i dubokoumna muzika gagicina :D

nego elvine,idemo sutra u piramidu da kupimo neke lakovane puma paticice,a? :D
cekam te kod karton sitija,i ponesi svoje starke da ih bacimo u karton siti,a ja cu moje martinke...

e kad se setim kakav sam sektas mogao da postanem,a sada me cuva andjeoski gagin glasic :D

kakav iron maiden,kakav pearl jam...to je za ludake...

:D :D :D

ne,obuci cu moju novu belu trenerku iz pume,i one stare crvene lakovane patike sa zlatnim linijama. :D
zar u mene sumnjas.....brate? :shock: :D
i stavicu onu novu dijamantsku mindjusu,da budem in :D
al ce da se naloze ribe po piramidi kad nas vide,a? :D :D :mrgreen:

aha...nabacicu nove pramenove na zemunku sutra kod frizera pre nego sto se nadjemo.
ima da obrlatim pola zenskog sveta tamo.....kad sam frajer i po,brate... :D

a posle mozemo da idemo negde da ispoljavamo agresivno ponasanje prema metalcima i slicnim oblicima zivota,a? :D :neutral: i nosicu zastavu sa gaginim likom :D

Banshee:
ima da obrlatim pola zenskog sveta tamo.....kad sam frajer i po,brate...
Pa ono znaš jesi...još ako obučeš onu usku majicu sa šljokicama,znaš onu...ima samo da padaju...:D
Banshee:
a posle mozemo da idemo negde da ispoljavamo agresivno ponasanje prema metalcima i slicnim oblicima zivota,a?
Ma te metalce bih sve umlatio kad ih vidim onako u crnom...:roll:
A,tek one iscepane klošare što slušaju grunge...:roll:
Da naletim na nekog ko sluša i jedno i drugo na licu mesta bih ga ubio od batina...:mrgreen:

Banshee:
i nosicu zastavu sa gaginim likom
I treba...:D
Ja nosim stalno potkošulju sa Gaginim milim likom,da mi uvek bude blizu srca...:D

nikodim:
Danas sam na RTS-u video reklamu za Gagin novi album. Fantasticno, maestralno, nemam reci... Gagica prosto blista, divna je....
Jesi l' ti očekivao išta manje?!:x

Pokusao sam preko Torrenta da nadjem Gagin novi album, posto ga nema na pumpi gde obicno kupujem diskove... Kakvi banditi, niko nije okacio njen novi CD... neverovatno.

Jel ima mozda neko taj album, ili da pisemo pismo Tijanicu posto ga je izdala za PGP da nam za onih 300din. pretplate pokloni i Gagin CD, to bi bilo sasvim OK.

Poslednje vece

Nisi znao da me cuvas
Zato svojim putem kreni
Nije ljubav tebi majka
A maceha meni

Zato sto sam ti verovala slepo
Volela sam te, lagao si lepo
Zato sto ti je sve od mene prece
Ovo je nase poslednje vece

Onima sto govore lose o tebi
Ledja bi okrenula za tren
Sada me je svega stid
Kako i nebi, bili su u pravi za sve

Zato sto sam ti verovala slepo
Volela sam te, lagao si lepo
Zato sto ti je sve od mene prece
Ovo je nase poslednje vece

Kada si mi trebao vise od svega
Samo sam te imala u snu
Nocas kad mi jedino samoca treba
Hteo bi da ostanes tu

Nisam samoživ, zato ću podeliti stihove sa vama, da pevušimo zajedno.;)

Back