Dragana Mirković

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko obožavatelja na jednom mestu...:D
Moraćemo svi zajedno da odemo na Gagin koncert kada ga bude održavala...
Mogao bi BrunoX da nam sredi karte za dž,mislim baš svojski branimo lik i delo naše Gage,sigurno ona želi da nagradi naš trud...

Painkiller_girl:
IRON MAIDEN Z A K O N ! ! !

:roll:
ko jos voli maidene :D
to je tako bljak...je da elvine?! :roll:

mislim...ko se jos plasi mraka....prica o tamo nekim planetama tisine...vrlim novim svetovima...braci po krvi...nekakvim zatvorenicima....ma to je sve tako bezveze :roll:
pojma oni nemaju...

kakvi maideni,pored gage carice :D

ma kakav nightwish....i onaj peral jam...i kamelot..nirvana....i maideni su mi posebno odvratni....i onaj pink floyd :roll:
kud se ovaj svet dao,kada ljudi stvaraju takvu muziku pored andjeoskog gaginog glasa
:D

Banshee:
:roll:
ko jos voli maidene :D
to je tako bljak...je da elvine?! :roll:

mislim...ko se jos plasi mraka....prica o tamo nekim planetama tisine...vrlim novim svetovima...braci po krvi...nekakvim zatvorenicima....ma to je sve tako bezveze :roll:
pojma oni nemaju...

kakvi maideni,pored gage carice :D

Mislim da bih trebao da pogledas koncertni snimak Iron Maidena i uporedis ga sa vasom ''pjevacicom'' pa da vidis ko koga vise slusa.
A ako mislite da sam sektasica,mislite sta hocete vas problem, ja znam ko sam i sta sam.
A to sto ti bas i ne kontas njegove pjesme,nabolje bi ti bilo da pohadjas neki kurs engleskog jezika,tek bi onda skontao sta znace njegove pjesme :!:
P.S
Sta vasa ta ''pjevacica'' govori u pjesmama sa vrlo glupim tekstom :?:
JE LI VAM NESTO PAMETNO GOVORI?
Navedite primjer ako znate.

Banši iznervirao si devojčicu...:D
Ne brini ti ništa,Gagica ide s' vremenom,zaboravićeš ti te sektaše,evo i mi smo nekada bili takvi,a pogle' nas sada...:D
Uzorni folkeri,a kad se setim da sam nekada išao okolo čupav i da sam nosio one gadne platnene patike...:roll:
A tek ovaj Banši,on je nekada nosio martinke,a sada ne izlazi iz trenerki i onih lakovanih puma patika...tako ćeš i ti jednog dana,nemo' da brigaš...

Back