Dragana Mirković

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jaoooo dva spotica... super... idem odmah da ih skinem, nadam se da nisu previeliki... ma i da jesu ostacicu racunar ukljucen cele noci dok ih ne skinem.

E... jel imas onaj film sa Draganicom, mislim da se zove Slatko Od Snova (ili tako nesto, znam da je neko slatko), rado bih ga ponovo odgledao?

Hvala...

Ne sećam se,nikada nisam pročitao naslov pesme,uvek me je hipnoitisala Gagina pojava,lepota,šarm i gracioznost...bilo bi lepo da se pojave još neki Gagini posvećeni fanovi,ovako samo Bruno,Bane i nas dvojica...i ovi koji se sprdaju sa likom i delom drage nam Gage i tako kvare ovu divnu temu...:roll:...

nikodim:
@Elvin
Auuu... pa nisam gledao taj spot, kakva sramota. :(
A za koju pesmu je taj spot radjen?
TO je spot za pesmu "ZA MENE SI TI" postavicu ga uskoro, a evo vam dotle još i spot "STANI SUZO STANI"
"STANI SUZO, STANI" SPOT
bscap032bsx32.jpg

Ubiće me provajder,ali moram sve da ih skinem...aj postavi i neki spot Lidije Vukićević,nju baš gotive u mom kraju,ako postoji tako nešto,ja načuo da postoji...ona čak i liči malo na Gagicu...doduše može samo da liči,pošto je Draganica unikum,takvu majka jednom rađa..;).:D

Elvin:
Ubiće me provajder,ali moram sve da ih skinem...aj postavi i neki spot Lidije Vukićević,nju baš gotive u mom kraju,ako postoji tako nešto,ja načuo da postoji...ona čak i liči malo na Gagicu...doduše može samo da liči,pošto je Draganica unikum,takvu majka jednom rađa..;).:D
Ne znam ko je Lidije Vukićević :(

Joj,kako mozete da slusate tu muziku nema gore! :evil:
Sve vrste muzke su dobre,ali turbo folk ne moze se reci da je muzika!
Kako ne poslusate tekst normalno,i skontace te da je turbo folk kvalitet od muzike.

NE SLUSAJ NARODNJAKE UMRI PRIRODNOM SMRCU
P.S Evo vam pravi tekst od Irona Maidena (pa prevedite ako znate) :twisted:
Fear Of The Dark
================

I am a man who walks alone
And when I’m walking a dark road
At night, or strolling through the park

When the light begins to change
I sometimes feel a little strange
A little anxious when it’s dark

(chorus)
Fear of the dark ,Fear of the dark
I have constant fear that something’s always near
Fear of the dark, Fear of the dark
I have a phobia that someone’s always there

Have you run your fingers down the wall
And have you felt your neck skin crawl
When you’re searching for the light?
Sometimes when you’re scared to take a look
At the corner of the room
You’ve sensed that something’s watching you.

(chorus)

Have you ever been alone at night
Thought you heard footsteps behind
And turned around, and no-one’s there?
And as you quicken up your pace
You find it hard to look again
Because you’re sure there’s someone there.

(chorus)

Watching horror films the night before
Debating witches and folklore
The unknown troubles on your mind
Maybe your mind is playing tricks
You sense, and suddenly eyes fix
On dancing shadows from behind.

I have constant fear that something’s always near
I have a phobia that someone’s always there
( repeat )

When I’m walking a dark road
I am a man who walks alone

bruno x:
ŠTA SE TRPAŠ??? JEL TE PITAO NEKO NEŠTO??? MARŠ
Iskazujem svoje misljenje. Ovo je tema "Dragana Mirkovic", a ne "Fanovi Dragane Mirkovic". Toliko o nashoj demokratiji- ne sme chovek usta da otvori. Jes da inache nemam nishta protiv slushalaca Dragane, jer kako se meni njene pesme ne dopadaju tako se nekome ne dopada i moj muzicki ukus, ali da je montaza radjena na spotovima radjena je. A da je Gagica stavila tonu shminke na lice stavila je, a shto je najgore- to se strashno primecuje posebno na novijim slikama. Znash, neki rade to isto, samo malo drugachije, pa se i ne primecuje toliko.

Tema o carici je potonula, sta to radite ljudi?
Zar je nesto ovako moguce... zar niko nista lepo da napise o nasoj Gagi - Gagici.
Sramota, pitam se gde to odlazi nase drustvo kada se ovakva imena zaboravljaju... :(

Idi bre Nikodime...ja tužan,suze ronim nad razvalinama ove nekada velike teme o miloj mi Draganici, htedoh da se prihvatim obnove,al' nisam smeo sam...u međuvremenu ‚‚drogirao " sam se Gaginim spotićima,da njih nije bilo ne znam kako bih prebrodio ovaj period apstinencije...:D

Back