Dragana Mirković

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naravno da je priznala da je korigovala nos, pa i ja sam to priznao... A da je slatka... ma nenormalno je slatka, najsladja je...
Iskreno, bas joj je lep ovaj ovi nos, odlicno joj stoji, narocito kada se smeje. ;)

Cuj obozava... On je moj licni heroj, andjeo cuvar... sve, ona je bas sve. Nikada nisam ima prilike da vidim nekog ko je tako svestran kao ona.... pevacica, glumica, majka, supruga, drugarica, cerka, unuka.... ona je sve i u svemu je najbolja.

Sucur:
E ajde majstori znate li iko s kim je radila tu pjesmu, kao i svih 45 hitova sa njima ??
Recimo Milo moje, Kad su cvetale tresnje, Nema srece bez tebe, Sto bih cuda ucinila, Dodji i reci da me volis !
Pa cete shvatiti kada je Dragana bila najjaca.

Jaoooooo----jesi naporan tip. Kakav JV? Ljudi ni ne znaju šta je to, baš sam pokušavao da slušam te pesme i nimalo mi se ne svidjaju pogotovo ona Šemisa ili kako se već zove... ima toliko gadan glas da mi se smičulo! DRAGANA je proslavila JUŽNI VETAR i jedino mi se Gagine pesme svidjaju iz JV, da nije bilo Gage niko ne bi znao ni da postoji... I ZATO NEMOJ DA LUPAŠ DA SE GAGA PROSLAVILA U JV ONA JE UVEK BILA NAJPOZNATIJA I KADA JE BILA U JV I KADA JE IZAŠLA IZ NJEGA!!! :x

Back