Dragana Mirković

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@nikodim
ne mogu da verujem da nisi znao za juzni vetar....kako samo mozes tako da ne znas....srami se,u cosak :P
a to sto nemas vremena da places uz njene pesme,to je strasno....mislim mozes da ucis,citas knjige,itd,a nemas vremena da uz njene pesme places...strasno :P
@banegad2004
definitivno si u pravu,ne zna covek da ceni umetnost :P

Lucky girl:
@nikodim
ne mogu da verujem da nisi znao za juzni vetar....kako samo mozes tako da ne znas....srami se,u cosak :P

Pa dobro, moras me razumeti, obaveze su jedno a Draganica nesto sasvim drugo. Nju slusam kada odmaram od ucenja, relaksacija uz glas slavuja... cuj slavuja, slavujcine.
Cuo sam za Juzni vetar, nije da nisam samo sto ne poznajem draganine "drugare" u toj meri, sto smatram svojim velikim propustom. :shock:

Znaš li kako je Draganica popularna u Sloveniji? Zgranuo sam se kad je jedan ortak iz Slovenije pustio njen CD. Vozili smo se autom, a Draganica nam je pevala. Tip nije ni Srbin, ni Bosanac, nego baš Slovenac. I on nije jedini, čak nisu ni u manjini. Nisam mogao da verujem.

levrone:
Znaš li kako je Draganica popularna u Sloveniji? Zgranuo sam se kad je jedan ortak iz Slovenije pustio njen CD. Vozili smo se autom, a Draganica nam je pevala. Tip nije ni Srbin, ni Bosanac, nego baš Slovenac. I on nije jedini, čak nisu ni u manjini. Nisam mogao da verujem.
Nista cudno jer Juzni vetar je recimo popularan na prostorima citave bivse Juge,al' i dalje recimo u Bugarskoj ima mnogo fanova JV-a, u Madjarskoj, a naravno u dijaspori ih ima nevjerovatno mnogo (uglavnom nas narod).

levrone:

A ja sam imala priliku da cujem kako je portugalci slusaju. Mislim, bili su kod nas i kad smo pustili Draganu da peva, prepoznali su je.

Sucur:
Nista cudno jer Juzni vetar je recimo popularan na prostorima citave bivse Juge,al' i dalje recimo u Bugarskoj ima mnogo fanova JV-a, u Madjarskoj, a naravno u dijaspori ih ima nevjerovatno mnogo (uglavnom nas narod).

Ja ne znam da li postoji bolji orkestar od Juznog vetra, pa nije ni cudo sto je toliko popularan.

Ne, nego ljudi su majstori, znaci svaka pjesma je prica za sebe, ja recimo slusam JV vec nekih 8 godina i cuo sam preko 1000 njihovih pjesama i svaka je unikat.
Neznam bavis li se muzikom (sviranjem), pa da sve to zapazis, sve te stvari koje se nalaze u pjesmi. Al' polako sve ce to doci, poslusaj "Kad su cvetale tresnje" od Dragane sa JV, ako si emocijonalan covjek, ova pjesma mene licno tjera na plac, ili recimo "Sve je manje od zivota" Semsa Suljakovic.

Lucky girl:
@nikodim
u smislu da imaju vise muzickIH skola nego bilo ko...mislim,zar ne osecas to u njihovoj muzici... :)
dragana je bas popularna,ne bi me cudilo da se uskoro pojavi na VH1 ili MTV kao Brand new music :P

Zasto da ne...
Naravno da ocesm to u njihovoj muzici, da ne osecam ne bi ih nislusao, osecam za petoricu bez problema. 8)

Sucur:
Ne, nego ljudi su majstori, znaci svaka pjesma je prica za sebe, ja recimo slusam JV vec nekih 8 godina i cuo sam preko 1000 njihovih pjesama i svaka je unikat.
Neznam bavis li se muzikom (sviranjem), pa da sve to zapazis, sve te stvari koje se nalaze u pjesmi. Al' polako sve ce to doci, poslusaj "Kad su cvetale tresnje" od Dragane sa JV, ako si emocijonalan covjek, ova pjesma mene licno tjera na plac, ili recimo "Sve je manje od zivota" Semsa Suljakovic.

Semsa je "keva", sta reci... ima zaista odlicnih pesama, obozavam je... :oops:
Nego, zaista cu morati da potrezim sve te pesme, pa da na kraju i zaplacem... nije sramota plakati ako su emocije u pitanju... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Trenutno slusam Semsu... nemam vremena da skidam Vetrove sa neta...
Hvala na podrsci... trema ce mi doci glave jednog dana... moram je se nekako resiti, a i ne bih zeleo Dragacinu da razocaram i jednog dana pred njom pocrvenim. Moram se popraviti...

Back