nikodim
Poznat
- Poruka
- 7.532
Nego... imas li ti neki Juzn vetar? ja crskoh za Semsom.... razbija, covece... odlicna je. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polako samo kad se navuces, vidjet ces i sam, tako smo i mi pocinjali, nismo imali pojma o JV-u, pa polako poceli slusati Draganu, Sinana, Semsu, Kemala i Mileta, a poslije se to razvilo u maniju. Pa danas medju 1000 pjesama mozemo prepoznati onu koja je iz Juzog vetra (samo cujes recimo rumbu i elektronce). Danas gdje god da vidimo neki cd JV-a odmah se kupuje, nepita se za cijenu, al' vidim da si i ti nas covjek, tako ocekujem da postanes JV fanatik.nikodim:Ide dobro... ti i jaran mora da uzivate... ali ja jos nisam skinuo sa neta ono sto si mi ostavio...![]()

Kad su cvetale tresnjeLucky girl:ajde nikodime,kad ces da mi saljes pesme,da me prosvetlis...

Slazem se, za pocetak, slusati svaki dan barem po 1 sat JV.nikodim:Cuj 200... mozda 200 000... ali ti nikada neces dobiti nista jer se opasno za*****...
Nego Sucure, daj da nekako prosvetimo ovo celjade, mozda i bude nesto od nje, rekalo bi se da zaista zna da proceni sta je dobro a sta ne.![]()