Dragana Mirković

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bruno x:
Super, ja nazalost ne znam nijednu pesmu od Merime ali ima dobar glas

Na naslovnoj strani novog broja SKANDAL!-a: Saobracajka - Viki i Dragana izbegle smrt u lancanom sudaru na autoputu Beograd-Nis
Dragana je sa Tonijem putovala u Kasidol, desio se nezapamceni lancani sudar, ali na srecu prosli su samo sa ostecenim branicima.
Izasle su slicice na kojima Dragana prelepo izgleda, ne znam gde je slikano:

jadna....

Uh! :p Na sreću to nije istina, jedna moja drugarica poznaje Gagu uživo i Dragana je zvala i rekla joj je da to nije istina da su to novinari izmislimi... JUPIIIIIIIIIIIIII
I Gaga je rekla da će album biti gotov najkasnije do januara :D :D :D :D :D

bruno x:
Uh! :p Na sreću to nije istina, jedna moja drugarica poznaje Gagu uživo i Dragana je zvala i rekla joj je da to nije istina da su to novinari izmislimi... JUPIIIIIIIIIIIIII
I Gaga je rekla da će album biti gotov najkasnije do januara :D :D :D :D :D

Super, vidis kako su ti novinari... pa sta drugo da kazem nego "kreteni" jedni bolesni. Da li mozemo i mi da je zovemo, mislim da li bi ti prijateljica dala Gagin broj? :)

nikodim:
Super, vidis kako su ti novinari... pa sta drugo da kazem nego "kreteni" jedni bolesni. Da li mozemo i mi da je zovemo, mislim da li bi ti prijateljica dala Gagin broj? :)

ti majkemi nisi normalan ;)
zelis da zoves i proganjas zenu,jel zato? :p
priznaj!:)
pa da mislila sam da je jadna,ako je neko slupao...ali posto hvala Bogu nije,jeee

Lucky girl:
ti majkemi nisi normalan ;)
zelis da zoves i proganjas zenu,jel zato? :p
priznaj!:)
pa da mislila sam da je jadna,ako je neko slupao...ali posto hvala Bogu nije,jeee

Pa ti si bas neozbiljna... Pise da prijateljica komunicira sa Gagom, pa zasto i mi ostali fanovi ne bismo mogli makar da joj kazemo da je "carica" i da je najbolja na estradi... malo da je podrzimo... Mozda da je pozovemo da se pridruzi ovoj temi, sta ja znam, ima tu mnogo mogucnosti. ;)

Videcu sta mogu da ucinim po tom pitanju... Inače sama Gaga je rekla da do nje nije tesko doci. Evo vam je ta moja drugarica iz BIH zove se Irina bila je u novinama
express7140353.jpg

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

bruno x:
E ovime si dokazao koliko voliš Draganu, baš si zapeo za nos! Kada je neko ilealan kao DRAGANA samo mu traže manu! Sramota!!! Pogledaj malo Cecinu NOSINU ili Sekinu... pa mi se javi

Upravu si preterao sam sa tim nosom, kao da je to jedini njen "adut". Evo vise necu spomenuti ni nos ni surlu, obecavam ;)

Dragana u "Grand Reviji" na 5 stranica + NASLOVNA
Ima zaista mnogo slika
Evo vam neke od delova teksta iz GRAND REVIJE

"SOBA PUNA PISAMA "
U rodnoj kuci u Kasidolu Dragana ima svoju sobu, rezervisanu specijalno za pisma njenih obozavalaca i tako vec 20 godina. Pisma cuva otkad je pocela da ih dobija.Po recima ljudi koji su joj bliski, kad god poseti svoju sobu, uvek se raznezi, dugo sedi okruzena tim brdom pisama, naravno donese i nova, tako da ce uskoro morati da prosiri prostor za njihovo skladistenje.

SA VASE TACKE GLEDISTA, KO JE TRENUTNO NAJBOLJI NA NASOJ MUZICKOJ ESTRADI?

Definitivno Tanja Savic. Ona je jedna predivna, fina devojka, pravi slatkis.Pored toga, ima izuzetne vokalne sposobnosti.Puno joj srece zelim.Sve komplimente bih uputila i Branislavu Mojicevicu.

MORATE PRIZNATI DA POSEBNO GOTOVITE JELENU KARLEUSU!

Jelena je unikat. To sto ona radi na svetskom je nivou. Svetski je lik, izgleda vrhunski. Meni je ona super.

NOVI ALBUM

Da, pripremila sam novi album. Mnogi su ga dugo ocekivali, a ja sam to na
neki nacin drzala u tajnosti. Svojim najvecim fanovima mejlom sam
poslala tekstove novih pesama. Odmah sam dobila i odgovor, tj. zeleno
svetlo. O novom albumu rekla bih da su pesme prelepe, a svi znaju da ja
to retko kazem. KRAJEM JANUARA SLEDECE GODINE publika moze da ocekuje
CD sa divnim pesmama. Kada ih moji obozavaoci budu culi, videce da je
Dragana sve vreme mislila na njih.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ima jos punoo toga ( ovo je mrvica u odnosu na ceo tekst ) ali me mrzi da prepisujem hahahaha... :D

FLUID:
Niko nije govorio o ikonama narodne muzike. Možda ona to i jeste. I vidim sve se oni iskidaše za sve nas. Ma režu vene. Nju zanimaju samo tvoje pare, u ovom slučaju, i tu prestaje svaka priča. Sad se kao ona vraća na scenu. Ponestalo joj para pa videla šansu da svojim povratkom može još malo da zaradi. Ko ih ne zna skupo bi ih platio!!!

A ovo je jedan najglupljih komentara... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Da joj je ponestalo para, ne bi imala dve jahte a u voznom parku Jaguar, Ferrari, Mercedes, Lamborghini, Rolls Royce, Lincoln limuzinu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Back