Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
nikodim:OK, da ne preterujem dakle... mislim da si potpuno upravu i poslusacu te, koliko budem mogao.![]()
ha,ha,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikodim:OK, da ne preterujem dakle... mislim da si potpuno upravu i poslusacu te, koliko budem mogao.![]()
bruno x:Super, ja nazalost ne znam nijednu pesmu od Merime ali ima dobar glas
Na naslovnoj strani novog broja SKANDAL!-a: Saobracajka - Viki i Dragana izbegle smrt u lancanom sudaru na autoputu Beograd-Nis
Dragana je sa Tonijem putovala u Kasidol, desio se nezapamceni lancani sudar, ali na srecu prosli su samo sa ostecenim branicima.
Izasle su slicice na kojima Dragana prelepo izgleda, ne znam gde je slikano:
Na sreću to nije istina, jedna moja drugarica poznaje Gagu uživo i Dragana je zvala i rekla joj je da to nije istina da su to novinari izmislimi... JUPIIIIIIIIIIIIIILucky girl:pa ne salim se....ja sam bila ozbiljna...
bruno x:Uh!Na sreću to nije istina, jedna moja drugarica poznaje Gagu uživo i Dragana je zvala i rekla joj je da to nije istina da su to novinari izmislimi... JUPIIIIIIIIIIIIII
I Gaga je rekla da će album biti gotov najkasnije do januara![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

nikodim:Super, vidis kako su ti novinari... pa sta drugo da kazem nego "kreteni" jedni bolesni. Da li mozemo i mi da je zovemo, mislim da li bi ti prijateljica dala Gagin broj?![]()

Lucky girl:ti majkemi nisi normalan
zelis da zoves i proganjas zenu,jel zato?
priznaj!
pa da mislila sam da je jadna,ako je neko slupao...ali posto hvala Bogu nije,jeee

Lucky girl:pa mislim da si u pravu..ipak ovaj forum je pokazao koliko ona fanova ima u stvari![]()

E ovime si dokazao koliko voliš Draganu, baš si zapeo za nos! Kada je neko ilealan kao DRAGANA samo mu traže manu! Sramota!!! Pogledaj malo Cecinu NOSINU ili Sekinu... pa mi se javinikodim:Pa ti se salis, a Draganica je mogla da ostane bez nosa.
Lucky girl:vau kako je to divno...
nikodime jesi li ljubomran na irinu?![]()

bruno x:E ovime si dokazao koliko voliš Draganu, baš si zapeo za nos! Kada je neko ilealan kao DRAGANA samo mu traže manu! Sramota!!! Pogledaj malo Cecinu NOSINU ili Sekinu... pa mi se javi
nikodim:Upravu si preterao sam sa tim nosom, kao da je to jedini njen "adut". Evo vise necu spomenuti ni nos ni surlu, obecavam![]()

Lucky girl:Kako si samo mogao da kazes tako nesto?????Pa ti nju volis...Drzis njenu sliku u novcaniku(u jee ovo se rimuje) i tako pricas..Stvarno mislim,pogadjas druge fanove..![]()

FLUID:Niko nije govorio o ikonama narodne muzike. Možda ona to i jeste. I vidim sve se oni iskidaše za sve nas. Ma režu vene. Nju zanimaju samo tvoje pare, u ovom slučaju, i tu prestaje svaka priča. Sad se kao ona vraća na scenu. Ponestalo joj para pa videla šansu da svojim povratkom može još malo da zaradi. Ko ih ne zna skupo bi ih platio!!!

Lucky girl:da,naravno da nije.....e nikodime,pogledaj sta pricaju o tvom idolu...kako izdrzavas to?mislim,ja ne bih....
a dragana voli karleusu,...NO COMMENT!!!!!

Lucky girl:pa zar nisi procitao post,ne moj....tamo je pisalo da je voli..![]()