DRAGANA MIRKOVIĆ

Moon Child:
ja cu da izgledam bolje od nje u tim godinama :mrgreen:

samo sam doshla da kazhem onom seljoberu shto je prebacivao Banshee jer rec 'bog' pishe malim slovom-pogledaj prvo svoje nevolim, neznam, nemogu i slicno ;)

Ma možeš samo da joj zavidiš! hahahahahahahahhahhahaha

untitledtruecolor070sb.jpg
[/URL][/IMG]

Ljudi, da Dragana i njena muzika ne valjaju, ne bi sa Milicom Tomic predstavljala savremenu umetnost svojom muzikom u Austriji i Nemackoj. Tako je vise postuju u inostranstvu, da je dobila svoju ulogu u austrijskom filmu najpopularnije produkcije "Mungo films" - "Skitnica". Film ce imati premijeru jednom u januaru.

wihta:
Ljudi, da Dragana i njena muzika ne valjaju, ne bi sa Milicom Tomic predstavljala savremenu umetnost svojom muzikom u Austriji i Nemackoj. Tako je vise postuju u inostranstvu, da je dobila svoju ulogu u austrijskom filmu najpopularnije produkcije "Mungo films" - "Skitnica". Film ce imati premijeru jednom u januaru.
Bash tju da ga pogledam...

@sucur :
e super,jos jedan vesrki fanatik na forumu.
slusaj momce,tvoj malecni um ocigledno ne moze da shvati ono sto sam ja rekla,pa tera po svome.obzirom da su tebi svi koji imaju drugaciju veru od tebe ili su ateisti,kao I oni koji imaju drugacija uverenja od tebe izrodi,ne znam da li treba da ti nacrtam ono sto sam vec napisala,ili sta?
ja ne nosim “kandze” I ne crtam svastike….a o tvojim stereotipima pokupljenim na ulici,onako u prolazu govori I tvoj komentar o mensonu….koga ja uospte ne slusam,ali to je ocigledno jedino za sta si ti cuo.
zatim,ne drogiram se,cak ni ne duvam,ne pusim…a cak I da sve to radim,koji si ti da prozivas nekoga zbog njegovih poroka?
mene boli doope da li ti slusas najcrnje narodnjake kao neki kamiondzija ili vlasnik lokalne birtije kraj magistrale,ali ja imam pravo da kazem ako mi se ne svidja dragana mirkovic jer forum za to i sluzi- da svako kaze sta misli.a bojim se da me ni dragana ni juzni vetar nisu fascinirali ni glasom a ni oim teksas mini gacama na slici koju je neko stavio.
uzgred,ja slusam najrazlicitiju muziku,od metala do klasike,ali se za razliku od tebe ne kunem u jedno (citaj:draganu mirkovic) I nije mi dragana mirkovic ili bilo ko alfa i omega u zivotu.
Rekla sam ti da se ne stidim svog porekla nego tebe i tebi slicnih,jer nas sve trpaju u isti kos.neko ima sinana sakica (ili koga god vec) u avataru i ko pokusava da me nabedi da sam izrod i narkoman mene ne zanima.
I ono sto ti zoves srpskim obicajima,uopste nisu srpski I slovenski obicaji,vec obicaji pokupljeni od turaka.ok,ali to volis pusto tursko,tvoj izbor,ali niko me nece nabediti da su zurle,baklave i ta tvoja muzika deo nasih obicaja.ta izvorna muzika i to sto ti slusas veze jedno sa drugim nemaju.licno,ne obozavam ni jedno ni drugo,ali to je vec moja stvar.
i kada vec volis da kritikujes moj pravopis,nauci prvo da se ne znam,ne mogu itd. pisu odvojeno.
a sada pali vise od mene.
jedino za sta sta ste vi ovde culi i jedini argumenti su vam amerika i mtv.
dovoljno si me smorio,idi sada malo se zabavi nekim drugim.

Koje bre pametnjakovice mozes da sretnes ovde... Ala znas da se izrazis, sigurno si se sturila trazeci sve te izraze po leksikonima. Samo sto to vam to ne pomaze. Mrzim ljude koji se prave neko i nesto, a u stvarnosti su to ljudi najnize klase koji mastaju o boljem zivotu. A, dobro, kako se vi oblacite? Sta slusate? Sta jedete? Jeste li vi mozda vanzemaljci?? Dosta je bre vise takvih autsajdera!! Sav narod nesto voli, e, onda izvol'te vi, nemojte to da volite!! Jos vise!! Pljujte po postenoj osobi!! Da mi je samo znati, sta je vama to Dragana uradila pa da je mrzite?? Da vam nije mozda ogrebala kola? Mozda vam je na ulici ukokala brata ili sestru? Sta vam je, narode???

e,ja sam ti vec rekla da mene dragana ne zanima kao osoba,da li je dobra ili losa.samo kazem da je njena muzika losa. :mrgreen: prvo bi trebalo da shvatis raliku izmedju dragane kao muzicara i dragane kao zene.niti je poznajem niti me zanima,ja kazem da njena muzika ne valja i to je sve.
i za razliku od tebe evidentno,nemam potrebu da trazim reci po leksikonima...udju ti u glavu posle redovne upotrebe...:roll:

ne znam da li dragana dobro peva inace,ali ovo sto ona radi je lose.
da sam je cula da peva nesto kvalitetnije,mozda bih dosla do pozitivnog zakljucka.
ovako dragana u kombinaciji sa muzikom kojom se bavi mi ne valja.

Sta je to onda kvalitetna muzika? Sta to mora da peva da bi vam se dopala? Poslusaj tekst pesme, pa odmisli muziku, ili kontra. Dragana odlicno peva, imam i njene snimke uzivo. Zato ako ne znas kako Dragana peva, preslusaj koju pesmu kao sto su "Zagrli me majko", "Ceo zivot jedna ljubav", "Jedan zivot je", itd. Ali i ovo je fenomenalno sto Dragana snima pesme za svaciji ukus, i mislim da bi se svako od vas nasao u njenoj pesmi. Pa bila to zabavna ili narodna pesma, jer ona svoj posao radi na profesionalan nacin.

Back