Boli me, što je bolesna, a ne što je to rekao.Tebe to ne boli?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boli me, što je bolesna, a ne što je to rekao.Tebe to ne boli?
Macutov predak je bio ustaski oficir tokom drugog svetskog rata, Ana Brnabic se hvalila da je hrvatica iz hrvatske a uspela u srbiji, ima jos jedan politicar koji je ministar aktuelne vlade ciji je deda bio ustasa ali ne znam mu ime
od drugih, Seselj je takodje samoprozvani hrvat koji ko da je radio u interese hrvatske vlade
Kako da ne.
Ceo istok i jug Srbije je oriđiđi Srbijanski a sve zapadno od Velike Morave i severozapadno od Prokuplja je došlo u Srbiji pre ili kasnije.
Mahom iz Crne Gore i Hercegovine.
Tako da ta lupetanja o Srbijancima nemaju nikakvog smisla jer Srbiju nikada, ama baš nikada nije vodio Srbijanac. Najbliži takav vlasti je bio Nikola Pašić.
Па, предлажеш ли неку врста атинске демократије, где ће само аристократија и слободни људи из круга двојке да се састају у Скупштини и доносе одлуке у име свих?Pa ok, tačno je da Beogradom najmanje vladaju oni kojima su odatle preci, i oni iz Šumadije (d
Пусти крвна зрнца говоримо о расној-антропологији.
Погрешан ти је траг
Kakva krvna zrnca?
Govorimo o teritorijalnoj odrednici jer Srbijanac je upravo to, kao i Crnogorac, Bosanac i Hercegovac..
Reka Bosna svakako ne govori kao ni Černa Gora (šuma) ..![]()
Па, предлажеш ли неку врста атинске демократије, где ће само аристократија и слободни људи из круга двојке да се састају у Скупштини и доносе одлуке у име свих?
Размисли добро о одговору.
Па, предлажеш ли неку врста атинске демократије, где ће само аристократија и слободни људи из круга двојке да се састају у Скупштини и доносе одлуке у име свих?
Нисам ја ту тезу поставио.Pa i krug dvojke je šljego sa Cetinja nakon 45-te.
Kakva crna aristokratija. Crveni, tačnije zeleni Cetinjani..![]()
Šta bi drugo mogao jedan Titin sluga?Da li ovaj zagovara nezavisnu Vojvodinu?
To su evo ovakvi:Pa i krug dvojke je šljego sa Cetinja nakon 45-te.
Ne znam koliko si upoznat sa situacijom, na forumu postoji grupa čiji je cilj da iskoriste studentski protest, kako bi izazvali rat između Srbije i Srpske. Negiraju da su muslimani, a opet strašno liče.Pa i krug dvojke je šljego sa Cetinja nakon 45-te.
“Vojvođani” inače kao takvu postoje od AVNOJA, pre toga su bili Srbi.Što se Veselinova tiče, ispao je vrhunski komad budale, posebno što nosi pravo Vojvođansko prezime (Srpsko da ne bude zabune, Austrougari su skidali ić Srbima u Vojvodini pa su njegovi nekada bili nekada Veselinović).
Vojvođani sebe nikada nisu ni smatrali ni nazivali Srbijancima. Posebno oni stari za Srbijance su uvek smatrali nas ispod Save i Dunava, sebe nikada.
Ne znam koliko si upoznat sa situacijom, na forumu postoji grupa čiji je cilj da iskoriste studentski protest, kako bi izazvali frat između Srbije i Srpske. Negiraju da su muslimani, a opet strašno liče.Ja sam blagoizvoleo otvoriti dve teme o tome.
https://forum.krstarica.com/threads...jeva-na-talasu-ustanka-protiv-vucica.1040059/
https://forum.krstarica.com/threads...sa-rusima-na-meti-neprijatelja.1036757/page-2
A formulu kako se boriti s njima takođe dam dao: Udariti im po islamu. Iako se ne deklarišu kao muslimani, nekako su osetljivi kad im se udari po islamu. Dakle, samo nađeš poveznicu sa temom dok udaraš po islamu, da ne kažu da je spam.
Boli ga što nije uspeo da Hrvatima pokloni i to, kao što su im njegovi dali Knin na tacni, eto to ga bili.Tebe to ne boli?
Stvarno? Koliko to Srbija treba da bude mala da bi tvoji sunarodnici bili zadovoljni?Rekao je istinu.
Izgleda na to da oni (islamofili) rade za vas. Oće da predstave da je studentski protest protiv Srba iz okruženja, protiv Rusije, za podržavljenje Kosova, dok vi to ne radite na rečima. I tako bi da iskompromituju studentsku pobunu. Ima nas par koji se tome odlučno odupiremo.To je meni od početka jasno ali drago mi je da i ti polako to shvataš..
Ne samo na forumu, sve je ovo unazad godinu dana isti ***** od ovce, što bi rekli Splićani..![]()
“Vojvođani” inače kao takvu postoje od AVNOJA, pre toga su bili Srbi.
Pod Habzburzima je postojalo Vojvodstvo Srbija, nikakva “Vojvodina”.
Sposobnost kritičkog uvida u srž nekog narativa onoga koji to može sama po sebi čini obrazovanim - učenje pozeljnih storija ≠ obrazovanost.До државе је стало само онима који схватају да је то данас једини начин спречавања да приватни интерес буде испред националног.
Koštunica?Sve je to u redu, ali Vojvođani sebe nikada nisu nazivali Srbijancima, već samo nas ispod Save i Dunava.
Inače je sam termin Austrougarskog porekla (namerno forsiran u štampi preko Drine, Save i Dunava da razdvoji Srbe u Srbiji sa Srbima van Srbije) pa ništa čudno što se lepo primio kod Mislimana, Hrvata, Cetinjana i naših Autošovinista - uglavnom Crnogorskog porekla, da ne kažem sa Cetinja..
A Veselinovu bi neko trebao da objasni da ni Obrenović ni Karađorđević nisu bili Srbijanci, već Crnogorci.
Ustvari nijedan vladar u istoriji Srbije nije bio Srbijanac. Čak je i svih Nemanjića prađedo rođen u Podgorici..![]()