Dragan Marković "Palma" protiv povlačenja ambasadora

Dragan Marković "Palma" prisustvovao je u Leskovcu potpisivanju kooalicionog sporazuma sa lokalnom strankom Glas razuma o jedinstvenom nastupu na lokalnim izborima 11 maja.

Јел` то странка Срећка Шојића?
1898_picture.jpg

Делимично се слажем са Палмом.Међутим,то слагање није из разлога које је он навео као оправдане због чега не треба повући амбасадоре,него из разлога што Влада не води искрену политику и принципијелну.Односно,повлачи наше амбасадоре,а не протерује њихове из Србије.То је пола посла.Када се нешто ради-ради се до краја.Овако,види се да не се не води искрена политика и полтика која ће имати трајан карактер,као што је и Палма приметио указавши на повраћај пређашње ситуације у релативно кратком периоду.

Časna reč, ovaj Palma, tako neobrazovan, ima više pameti od cele vrhuške DSS-a. Čitam danas neku njegovu izjavu o prilivu stranih investicija u Srbiju, izgovorio je upravo ono što ja mislim.
Čovek je rekao da bi trebalo privlačiti strane investicije da bi ti investitori branili u Srbiji svoj kapital, a ne Srbiju, zato što je vole.
A portparol DSS-a, ona spodoba kojoj ne želim da znam ni ime, umesto da pruži iole suvisao odgovor, jednostavno izjavi da Palma ima pravo na svoje mišljenje. Ne, dakle stvarno, oni su kompletno zreli za medicinski tretman. I to ozbiljan. Oni stvarno žive u nekom svom svetu u kome nema mesta ni za šta drugo osim za ono što njihov voljeni premijer izjavi. Stvarno su izgubili kontakt sa realnošću.

A čak je i Palma shvatio. Strašno.

Prvo Zivkovic sada Palma...fale samo josh Raka tenkista i prijatelj mu Bidza pa evropejci po svaku cenu imaju potencijal za vladu.
Polako ima vremena, ti "intelektualci" su izgleda konačno shvatili da su im po uverenjima (a rekao bih i po obrazovanju i inteligenciji) ipak bliži LDP i ostalo "naprednjačko" društvo "prosvetljenih" dušebrižnika. ;)

zar vi stvarno mislite da je 'Palma' nešto 'skapirao'??
kao ono, jednog finog jutra, doživeo nirvanu uz tompus i neprežaljenog Betovena. čoveče, vi od Palme pravite nekog promućurnog političara koji ono, kao Bizmark, zaključa se u sobu na par sati kad donosi odluke. ma daaj

A ti kao ovaj portparol DSS-a. Ništa konkretno da napišeš. Niko ne osporava istinitost onoga što je rekao. Pa i ne možete, zato što je to što je rekao toliko logično i istinito da zaista možete samo da kažete da nije tačno, zato što je to izgovorio Palma. I ja sam ga kritikovala, ali izgleda da sam pogrešila i nemam problem da kažem da sam pogrešila. Ljudski je.

zar vi stvarno mislite da je 'Palma' nešto 'skapirao'??
kao ono, jednog finog jutra, doživeo nirvanu uz tompus i neprežaljenog Betovena. čoveče, vi od Palme pravite nekog promućurnog političara koji ono, kao Bizmark, zaključa se u sobu na par sati kad donosi odluke. ma daaj

Palme se secam iz vremena kada je vozio malog tamica i prevozio ugalj.
Prostak...ooo, da
Seljak....jeste.
Glup....neeee
Ali...takakv kakav jeste, ima ispravnu seljacku logiku koja je u ovoj situaciji dobra i korisna

Au uu uu u ... Kol'ko vi nishta o Palmi ne znate ... Meni je Jagodina tu blizu rodnog grada pa se nakanim i da odem po neki put ... Svi su mu se smejali a bogami i ja ali ako bi po rezultatima rada nekog politicara mogao da izdvojim onda je to sigurno on ... Jagodina je turisticki centar postala choveche ... na automobilima idu po 5 stranih tablica pa jedna dve jagodinske leti ... Krcato ... Hotel ... chinimi se da se zove "Jugoslavija" celo leto bio je pun ... akva park, zoo vrt, izletishte "potok" evo sad ce da daje zemljishte i za prvi diznilend na balkanu , ulice ciste , organi reda na svakom koraku , gradjjani zadovoljni a on dozivotni predsednik ... Ko bi rek'o ali tako je ... Prosto i jednostavno .... Postoji i dosta ljudi koji ne mogu da ga svare ali ... Ima dosta ostvarenja iza njega .... A ova izjava na kraju krajeva i jeste epilog nekoga kome bi dosta zasmetalo pogorshavanje ekonomskih odnosa ...

Kad je taj retard skapirao...
hahahahaha
e moje DSS-ovce:roll:

nije on nishta novo skapiro
al me je obradovao samo tako
uvek je taj umeo da izdiluje sa svojih 100 000 glasa potpunu autonomiju Jagodine

a ovo shto krece u rat sa DSS i NS
znachi da ih ne smatra za relevantan politichki chinilac u buducnosti

shto me neopisivo raduje!

kom god da se prikloni, gubitak suvereniteta nad Jagodinom je mala cena za zavrshetak s perverzijama VojoVelje! 8)

Čovek je rekao da bi trebalo privlačiti strane investicije da bi ti investitori branili u Srbiji svoj kapital, a ne Srbiju, zato što je vole.
.

To lepo zvuči, međutim, koje uslove treba Srbija da ispuni da bi navalio strani kapital!?
Pogotovo ako nekima u svetu nije dosta samo KiM!?:D
Ukratko, ako nije gotovo sa 'gaženjem' Srbije, Srbi će se još ko zna koliko puta i kako buniti, tj. to je rizično područje za ulaganje!?
Jedino su Rusi spremni za ulaganje? Oni znaju nešto što mi ne znamo!?

Back