Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
Ja sutra kupujem sve CD-ove od Betovena.
Od Cece imam.
A jel si ti veca marka od Palme pa su ti i Betoven i Shopen pevali na noge?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sutra kupujem sve CD-ove od Betovena.
Od Cece imam.
Palma je to uradio samo da bi Ministar pravde rekao neku lepu reč da spoje njegovu stranku sa DS. Ipak su bliske orijentacije. Obe žele u Evropu, vole rakiju i gučanske pevaljke i svirače.
Ma pre neko veče mu svirao Betoven....lično i personalno.Mora da je doziveo "inteligencatacke" to jest -napad inteligencije!
Dragan Marković "Palma" prisustvovao je u Leskovcu potpisivanju kooalicionog sporazuma sa lokalnom strankom Glas razuma o jedinstvenom nastupu na lokalnim izborima 11 maja.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=03&dd=02&nav_category=640&nav_id=287263
Pa ako Palma nesto pametno izjavi treba li da smo svi protiv toga samo zato sto nam nije simpatican i da se automatski ne slazemo sa njim?
Polako ima vremena, ti "intelektualci" su izgleda konačno shvatili da su im po uverenjima (a rekao bih i po obrazovanju i inteligenciji) ipak bliži LDP i ostalo "naprednjačko" društvo "prosvetljenih" dušebrižnika.Prvo Zivkovic sada Palma...fale samo josh Raka tenkista i prijatelj mu Bidza pa evropejci po svaku cenu imaju potencijal za vladu.
Kad je taj retard skapirao...
hahahahaha
e moje DSS-ovce![]()
zar vi stvarno mislite da je 'Palma' nešto 'skapirao'??
kao ono, jednog finog jutra, doživeo nirvanu uz tompus i neprežaljenog Betovena. čoveče, vi od Palme pravite nekog promućurnog političara koji ono, kao Bizmark, zaključa se u sobu na par sati kad donosi odluke. ma daaj
zar vi stvarno mislite da je 'Palma' nešto 'skapirao'??
kao ono, jednog finog jutra, doživeo nirvanu uz tompus i neprežaljenog Betovena. čoveče, vi od Palme pravite nekog promućurnog političara koji ono, kao Bizmark, zaključa se u sobu na par sati kad donosi odluke. ma daaj
Kad je taj retard skapirao...
hahahahaha
e moje DSS-ovce![]()
a ovo shto krece u rat sa DSS i NS
znachi da ih ne smatra za relevantan politichki chinilac u buducnosti
dobar zaključak![]()
Čovek je rekao da bi trebalo privlačiti strane investicije da bi ti investitori branili u Srbiji svoj kapital, a ne Srbiju, zato što je vole.
.