Draga Saveta

Zena ako ima 100€ vecu platu reci ce da nema perspektivu s tim muskarcem,to je najnebulozniji razlog za raskid koji niko normalan ne bi podrzao,jer kad bi se on promenio, pokrenuo i nabacio neki kes ,a da zna za njeno razmisljanje, treba da je otkaci,to su vase teorije
jbg, tako ti je to. takvi su ljudi. na kraju se sve svede na balans moci.
sigurna sam da i ti ne bi vukao za sobom nekog koga dozivljavas kao teret (lencugu neku, matoru, nesposobnu, retardiranu i sl dopisi po antiafinitetu)

ljudi ce se zrtvovati samo za svoju decu i to ne svi

a on ako se 'pokrene' i 'rasiri krila' ima svako pravo da je otkaci jer nije prepoznala njegov potencijal na vreme:mrgreen:
kao kad Tatjana iz 'Onjegina' postane vojvotkinja, pa ga odbije jer je nije hteo dok je bila 'mala jadna Tanja', a sad se dovukao kad je vojvotkinja.
ili da se komplikujem sa primerima iz lepe knjizevnosti, --ima onaj naseg 'umetnika' kad kaze
-sto me nisi htela kad sam bio niko, a sad si doletela kad sam neko:mrgreen:

jbg, tako ti je to. takvi su ljudi. na kraju se sve svede na balans moci.
sigurna sam da i ti ne bi vukao za sobom nekog koga dozivljavas kao teret (lencugu neku, matoru, nesposobnu, retardiranu i sl dopisi po antiafinitetu)

ljudi ce se zrtvovati samo za svoju decu i to ne svi

a on ako se 'pokrene' i 'rasiri krila' ima svako pravo da je otkaci jer nije prepoznala njegov potencijal na vreme:mrgreen:
kao kad Tatjana iz 'Onjegina' postane vojvotkinja, pa ga odbije jer je nije hteo dok je bila 'mala jadna Tanja', a sad se dovukao kad je vojvotkinja.
ili da se komplikujem sa primerima iz lepe knjizevnosti, --ima onaj naseg 'umetnika' kad kaze
-sto me nisi htela kad sam bio niko, a sad si doletela kad sam neko:mrgreen:
Msm to sta si nabrojala je nebuloza cista izmisljotina koja ne da ovde nije primer nego niko normalan ne bi toliko zaglibio s nekim,bio sam u dve veze istog trajanja i obe sam vuko za sobom kako finansijski tako mentalno

A šta joj bi da ga napusti poslije toliko vremena?
Da se nije zaljubila u nekakvog fotografa, snimatelja?
Lopovi su to. Znaju i golu curu u jezero namamiti, kao sve za potrebe filma.
Čuvaj je. Predpostavljam da su je mnogi prosili, a ti je nisi dao?!
Mislio si ili ću je dati pravom ili...
Jel tako Ljubota?

Msm to sta si nabrojala je nebuloza cista izmisljotina koja ne da ovde nije primer nego niko normalan ne bi toliko zaglibio s nekim,bio sam u dve veze istog trajanja i obe sam vuko za sobom kako finansijski tako mentalno
pa vukao si ono sto mozes da podneses, sigurno si negde imao satisfakciju (mlada, lepa, leprsava.. nastavi prema afinitetu)
ljudi raskidaju kad stepen trpljenja postane jaci od ugodnosti.
mane isplivaju na povrsinu, a na vrline zaboravimo :mrgreen:

jesi se nekad zapitao koji su koreni tvoje lojalnosti?

pa vukao si ono sto mozes da podneses, sigurno si negde imao satisfakciju (mlada, lepa, leprsava.. nastavi prema afinitetu)
ljudi raskidaju kad stepen trpljenja postane jaci od ugodnosti.
mane isplivaju na povrsinu, a na vrline zaboravimo :mrgreen:

jesi se nekad zapitao koji su koreni tvoje lojalnosti?
Prosto sam takav posvecen svemu i svakom 100% bez mutnih voda,kad muskarac zaradi pare kaze sad mogu da pravim porodicu,kad zena zaradi pare kqze sad mogu sama,e tako je bilo u oba slucaja ,pustile su muda kad su trebale da pocnu da donose pare na gomilu ,moje su nase a njihove njihove,odjednom imaju neke nezajednicke troskove i mladje i starije nema veze s iskoriscvanjem koje navodis

Što baš novi auto ako već ima jedan?

Па стари је ауто .. када прочиташ цео пост .. прошао пола Европе ...

Време је за нови ауто .. да се лабудица реши гусана

Уосталом шест година . што је много много је

Skrenuće joj misli sa raskida barem 10% ako ništa :')

Оно које иницира раскид је већ престало одавно мисли .. Баш ће је бити брига .. Она већ припрема неко ново гнeздо

и зато јој је тата и кио нови ауто .. за ново друштво ... у ЕУ

Ако .. Има се .. може се .. Кад се може .. нек се множе

Ma auto je manje bitan. Čuli smo se jutros. Živimo razdvojeno. Žao mi, rekao sam da razmisli i da ću uvek biti uz nju, kao podrška. Taj momak je stvarno ok, ali je prilično zatvoren, a ona puna života. Ona radi i studira, njega gde pustiš, tu ostane. Nema ambicija ni nekih ideja u životu,a ona ne želi više da ga šlepa sa sobom. Sva je potonula i onda ja ono, aj bre, diž se, idemo dalje. Jedan život živimo, iskoristi ga najbolje. Novi život, novi auto. Čujem nasmejala se, i tako dođosmo do tog klia.
Meni se sviđa tvoj stav i podrška, odluka je svakako njena.

Uzasan je covek koji podmicuje dete na mestu gde bi trebalo da budu najtananija licna osecanja, tacnije ljubav.

Kome sta odgovara, to se ne zna i ne mora da se bude superambiciozan, vec se cesto suprotnosti nadopunjuju. Ako je momak ispravan i ako ga voli, nema sta da ga ostavlja, te "savremene" price o ambiciji samo kvare licnu srecu, samo su "imitacija zivota" a ne sustina.

Imace sutra mozda sve, ali nece imati pravog prijatelja, a mozda ni duhovni mir.

Ljubota, mangupe. Šta zezaš ljude na forumu. Kada ćeš im reći šta je u pitanju.
Jedva čekam da shvate šta im radiš.
Ne bi ti bila u koži!:D
Ništa im ne radim, iskren skroz.Možda i preterano. Pitam za savet, nisam bio siguran da li sam dobro postupio,jer imala je sigurnost, ali očito nije bila srećna .Izabrala je budućnost,koja jeste neizvestna, ali ja sam tu da je podržim. Verovatno nisam trebao da otvaram temu, ali eto, radi se o mom detetu i želeo sam što više mišljenja da dobijem.

Ništa im ne radim, iskren skroz.Možda i preterano. Pitam za savet, nisam bio siguran da li sam dobro postupio,jer imala je sigurnost, ali očito nije bila srećna .Izabrala je budućnost,koja jeste neizvestna, ali ja sam tu da je podržim. Verovatno nisam trebao da otvaram temu, ali eto, radi se o mom detetu i želeo sam što više mišljenja da dobijem.
Kako se zove? Da nije Kristina?:D

Uzasan je covek koji podmicuje dete na mestu gde bi trebalo da budu najtananija licna osecanja, tacnije ljubav.

Kome sta odgovara, to se ne zna i ne mora da se bude superambiciozan, vec se cesto suprotnosti nadopunjuju. Ako je momak ispravan i ako ga voli, nema sta da ga ostavlja, te "savremene" price o ambiciji samo kvare licnu srecu, samo su "imitacija zivota" a ne sustina.

Imace sutra mozda sve, ali nece imati pravog prijatelja, a mozda ni duhovni mir.
Zamisli da se to radi od rodjenja

Dobro je sto si pitao, ali lose si postupio, narocito ako je ona njega ostavila. Cim je "potonula", znaci da treba da preispita sebe da li joj je ipak drag i da li je dobro sto ga je ostavila zarad neke neizvesne "srece", a ne da se ti mesas.
🤣Dobro ali to je malo dete pa je i simpaticno, ali zamisli da velikom detetu nudis "ice cream" u vodu auta, a ona jos ne moze da rascisti sa sobom je li to ispravno sto je uradila. Ocito joj taj momak nedostaje, i ne moze se "zameniti" kolima niti icim.

Dobro je sto si pitao, ali lose si postupio, narocito ako je ona njega ostavila. Cim je "potonula", znaci da treba da preispita sebe da li joj je ipak drag i da li je dobro sto ga je ostavila zarad neke neizvesne "srece", a ne da se ti mesas.

🤣Dobro ali to je malo dete pa je i simpaticno, ali zamisli da velikom detetu nudis "ice cream" u vodu auta, a ona jos ne moze da rascisti sa sobom je li to ispravno sto je uradila. Ocito joj taj momak nedostaje, i ne moze se "zameniti" kolima niti icim.
Roditelj gleda na dete uvek zastitnicki dok je ziv i dao bi zivot za njega,uvek ce biti malo dete i praviti greske koje roditelj treba da razume i olaksava

Roditelj gleda na dete uvek zastitnicki dok je ziv i dao bi zivot za njega,uvek ce biti malo dete i praviti greske koje roditelj treba da razume i olaksava
Pa dobro, ali mogao je da joj kaze "ako ti taj momak nedostaje, vrati ga, a evo tebi nezavisno od toga "Reno klio"". To bi bilo pravo resenje.

Znaci, i momak i Reno, pa ce ona kasnije da vidi sta joj je vaznije i preteznije.

Back