Draga Saveta

Za sad znamo da je momak ispravan i pouzdan ali da je devojka rešila da to nije dovoljno.

Tata kupuje Klia.

Da ublaži bol?

Довољно ? Па можда би се дало спекулисати да 'девојка' не зна шта би са тим исправним и поузданим ....

Мислим каква бол .. ако јој није довољно ?!

Ma auto je manje bitan. Čuli smo se jutros. Živimo razdvojeno. Žao mi, rekao sam da razmisli i da ću uvek biti uz nju, kao podrška. Taj momak je stvarno ok, ali je prilično zatvoren, a ona puna života. Ona radi i studira, njega gde pustiš, tu ostane. Nema ambicija ni nekih ideja u životu,a ona ne želi više da ga šlepa sa sobom. Sva je potonula i onda ja ono, aj bre, diž se, idemo dalje. Jedan život živimo, iskoristi ga najbolje. Novi život, novi auto. Čujem nasmejala se, i tako dođosmo do tog klia.
Lepo je to iz tvog ugla, kao oca. Što si joj podrška i što ona može tako da priča sa tobom.
Šteta. Ne mora da znači da se i u buduće ne bi slagali lepo iako su različitih mentaliteta i ambicija. Može ona naći isto tako ambicioznog i poletnog kao ona i da joj se svidi a da ne bude to to.
Inače, Klio je skroz ok auto za žene, pogotovo mlađe koje su početnici.

Lepo je to iz tvog ugla, kao oca. Što si joj podrška i što ona može tako da priča sa tobom.
Šteta. Ne mora da znači da se i u buduće ne bi slagali lepo iako su različitih mentaliteta i ambicija. Može ona naći isto tako ambicioznog i poletnog kao ona i da joj se svidi a da ne bude to to.
Inače, Klio je skroz ok auto za žene, pogotovo mlađe koje su početnici.

Ма има ту километраже охохохохохохо .. каква почетница

Džordžinjo, meni je on drag, pouzdan,bez poroka, možeš se osloniti na njega. Gde ga ostaviš, tu ćeš ga i naći.ona je odlučila tako. Ne smem da se mešam, niti svom detetu da režem krila. Zato pitam vas, da li dobro postupam ili ne
Kada naleti na budalu koji će joj život zagorčati rado će se sećati tog bivšeg. Ako može gorivo da plaća kupi joj šta će da fali.

Ма има ту километраже охохохохохохо .. каква почетница
Nadam se da nisi dvosmislen, jer u protivnom bi to značilo da mi vredjaš dete, a to je baš jadno.
Ona sada ima 22 godine, a prvi auto sam joj kupio čim je položila i napunila 18 godina. Sa tim momkom i tim autom je obišla pola Evrope.

Otvoris ovakvu temu i jasno vidis ko ti sta misli i ko je ko zapravo.
Samo napred Ljubota. Ko ce da podrzo dete ako ne roditelj?
Sve sto cinis je ispravno i normalno je da se pitas da li ispravno postupas.
Tu pokazujes i ljudskost i roditeljsku ljubav.
Neprocenjivo.

Јесте .. Њу ће да тетоше .. а на све остале да режи .... То му је и посао ..

Шта мисли мајка о куповини аута ...раскиду ? Ајде ти питај јер се на мене наљутио

Nadam se da nisi dvosmislen, jer u protivnom bi to značilo da mi vredjaš dete, a to je baš jadno.
Ona sada ima 22 godine, a prvi auto sam joj kupio čim je položila i napunila 18 godina. Sa tim momkom i tim autom je obišla pola Evrope.

Извињавам се на писању

На време га је напустила и желим и теби и њој сву срећу у даљем животу и раду.

Poslednja izmena:
Msm i mi smo bili deca, ko iz ovog ugla ne bi voleo da je bio pametniji i da je imao nekog da ga nauci necemu posebno emotivnoj zrelosti unapred, a jbs auto dosta je i taj sto ima

Једним аутом од 18 до 22 прођеш пола Европе ... Други ауто .. нов са 22... баш тешки животни проблеми ....

Sa šesnaest je stupila u dugogodišnju vezu.
Naravno da želi da proba nešto šta joj život nudi.

Nekim pticama moraju se seći krila da ne odlete u sopstvenu propast.

Svakako otac treba da bude na strani svog deteta.
Ne valja samo ako podržava loše stvari koje deca umeju da odabiraju

Ma auto je manje bitan. Čuli smo se jutros. Živimo razdvojeno. Žao mi, rekao sam da razmisli i da ću uvek biti uz nju, kao podrška. Taj momak je stvarno ok, ali je prilično zatvoren, a ona puna života. Ona radi i studira, njega gde pustiš, tu ostane. Nema ambicija ni nekih ideja u životu,a ona ne želi više da ga šlepa sa sobom. Sva je potonula i onda ja ono, aj bre, diž se, idemo dalje. Jedan život živimo, iskoristi ga najbolje. Novi život, novi auto. Čujem nasmejala se, i tako dođosmo do tog klia.
Nista zlurado.Zelim joj srecu u zivotu,ali mislim da ce se pokajati kada nadje nekog ambicioznog.

Jako je mlada. Mislim da je ispravno postupila. Treba joj iskustva i ima vremena da uci cak i na greskama. Najbolje bi bilo, ako je moguce, da nadje nekog slicnog sebi. Znaci da ona nikog ne 'tegli', niti da neko nju vuce. (kad je vec taj parametar indukovala kao presudan)
I tom decku je ucinila uslugu. Shvatice da ga niko nece vuci kroz zivot i da na kraju price sve mora sam.

e i ja mojoj deci tako, kad vidim da pate nesto kupim..
ima tu dobra fora sad iz ovih setnji, pa narod toj deci sto su isla iz bgd u ns daje hranu..i onda neko napise:
zasto im daju hranu?
pa ne mogu da im daju srce, iz grudi- hrana je u nasem narodu najbliza zamena:)
nije sustina u autu, nego u podrci. to je presudno. dobar si calac. :)

Jako je mlada. Mislim da je ispravno postupila. Treba joj iskustva i ima vremena da uci cak i na greskama. Najbolje bi bilo, ako je moguce, da nadje nekog slicnog sebi. Znaci da ona nikog ne 'tegli', niti da neko nju vuce. (kad je vec taj parametar indukovala kao presudan)
I tom decku je ucinila uslugu. Shvatice da ga niko nece vuci kroz zivot i da na kraju price sve mora sam.
Zena ako ima 100€ vecu platu reci ce da nema perspektivu s tim muskarcem,to je najnebulozniji razlog za raskid koji niko normalan ne bi podrzao,jer kad bi se on promenio, pokrenuo i nabacio neki kes ,a da zna za njeno razmisljanje, treba da je otkaci,to su vase teorije

Back