Dracula: Origin

• Začetnik teme Začetnik teme EpOx_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Inace, igra je ispod proseka.
Dosta je nemastovita, nije uspela da me uvuce u pricu, mislim, drakule ni traga ni glasa sve do samog kraja.

Doduse moja nadanja da ce igra biti dobra, srecom su propala na samom pocetku, kada sam videla da igru pravi Adventure Company. Kad su oni napravili nesto dobro? Redovno rade igre po poznatim knjigama i redovno ih smore.

Jedino sto je pohvalno ovde jesu logicke igrice, raznovrsne su i ima ih dosta.
Nazalost bas zato sto ih ima dosta, prosto 'strce',tj. nisu salivene sa samom pricom.

Ja igram ovu igru i zaglavio sam na groblju kada posle resavanja zagonetki na kipovima kamenih andjela udjem u onu grobnicu i prodjem kroz podzemni prolaz, udjem na vrata u neku kuhinju de cuvar groblja kleci na pod i jede bube sa poda a ja treba da otvorim vrata levo od stola ali nemogu.Citao sam na walktrough ali neznam dovoljno engleski da bi razumeo sta treba da se radi, ako neko moze da mi resi problem neka odgovori.
i ja sam se tu zaglavio,znam da treba da se iskombinuje turpija sa drvenom kasikom(valjda)ali nece,uglavnom nesto nece ili sam nesto zaboravio,imam drvenu kasiku,turpiju,klesta,neku kutiju sa ekserima,neku teglu i testeru,sprobao sam sve da iskombunujem i nece,zna li neko u cemu je problem :dash:

i ja sam se tu zaglavio,znam da treba da se iskombinuje turpija sa drvenom kasikom(valjda)ali nece,uglavnom nesto nece ili sam nesto zaboravio,imam drvenu kasiku,turpiju,klesta,neku kutiju sa ekserima,neku teglu i testeru,sprobao sam sve da iskombunujem i nece,zna li neko u cemu je problem :dash:

ne nego.. tegla, mreza od onog cnog cuda sto zene nose na saranama i bube...
taj tip ih jede... ko moj bocko.

jos jednom, sranje igra.. i ako te mrzi da trazis stvarcice svuda, klikni prazno...
i tako igraj u prazno...

Predjoh je! Upotrebila sam walkthrough samo jednom u Egiptu (kad je trebalo da prevedem one hjeroglife) i jednom u Becu (kod one hemijske laboratorije, jer jednostavno ne znam raspored dirki na klaviru). Inace, nije bilo preterano tesko.
A kraj me je razocarao zesce. :otkacio:

Poslednja izmena:
Predjoh je! Upotrebila sam walkthrough samo jednom u Egiptu (kad je trebalo da prevedem one hjeroglife) i jednom u Becu (kod one hemijske laboratorije, jer jednostavno ne znam raspored dirki na klaviru). Inace, nije bilo preterano tesko.
A kraj me je razocarao zesce. :otkacio:

Kraj je napravljen tako da ti jasno stavi do znanja da ce biti nastavka kroz neodredjeno vreme :dash: Ovo me je uvek nerviralo u igrama.

hmmm...igrica je osrednje dobra...chak mi je bolja dracula II,..ovde su me smorili sa dijalozima, i glasovi su mi bash loshe odglumljeni, shto se tiche zagonetki neke od njih nisu bash logichne. Primer: onaj kip anđela kada treba da se zacrvene oči, e ispadne da vuk koji najvishe liči na vuka uopšte nije vuk, i da vuk ima kopito, što mi bezveze, takođe onaj pentagram, kontam da simboli postoje u knjizi ali nameštanje onih dragulja po tim trouglovima to je već čisto nagađanje, takođe neko ko se ne bavi egiptologijom i sličnim ne bi imao pojma da prevede neke od znakova tako da je i to puko nagađanje...ali suma sumarum igrica nije loša, svako ko voli ovaj žanr naći će nešto za sebe

Igram ovu igru ponekad i nisam se trudio da je prelazim. Pocela je da mi se malko svidja jer me tera da razmisljam. Jedino sto me zbunjuje je kad treba da otvorim sef u nekoj sobi. Navodno sef ces otvoriti ako uzmes papir (u sobi na spratu desna vrata) koji se nalazi na stolu, iza je neka slika sa tekstom na latinskom koje preko papira prekopiras. Vratis se opet kod sefa uradis isto sa papirom. Dobije se: SE E N SE N SE N E N S SE E. sto znaci da treba da se gleda u kompas sa gornje desne strane. Jedna stvar mi nije jasna, zasto nemogu da otvorim sef? Ako je neko otvorio nek mi kaze gde sam pogresio. Hvala unapred. ;)

Back