Edward
Primećen član
- Poruka
- 964
Presao sam drugi deo igre Dracula na Sony 1 i mogu reci da je odlicna avantura. Jel je novi dracula izasao za jos neku platformu ili samo za PC?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aU KOJE SRANJE OD IGRICE IGRAO SAM DEMO I NE MOGU DA PREDJEM NI POCHETAK PRICHAM S NEKOM ZENOM ,ONA ODE I JA OSTANEM ZAROBLJEN U SOBI !!! NE PREPORUCHUJEM DA JE SKIDATE TROSITE UZALUD WREME !!!
To nije za ljude sa slabim mozgom\bez mozga\nedovoljno razvijenim mozgomaU KOJE SRANJE OD IGRICE IGRAO SAM DEMO I NE MOGU DA PREDJEM NI POCHETAK PRICHAM S NEKOM ZENOM ,ONA ODE I JA OSTANEM ZAROBLJEN U SOBI !!! NE PREPORUCHUJEM DA JE SKIDATE TROSITE UZALUD WREME !!!
i ja sam se tu zaglavio,znam da treba da se iskombinuje turpija sa drvenom kasikom(valjda)ali nece,uglavnom nesto nece ili sam nesto zaboravio,imam drvenu kasiku,turpiju,klesta,neku kutiju sa ekserima,neku teglu i testeru,sprobao sam sve da iskombunujem i nece,zna li neko u cemu je problemJa igram ovu igru i zaglavio sam na groblju kada posle resavanja zagonetki na kipovima kamenih andjela udjem u onu grobnicu i prodjem kroz podzemni prolaz, udjem na vrata u neku kuhinju de cuvar groblja kleci na pod i jede bube sa poda a ja treba da otvorim vrata levo od stola ali nemogu.Citao sam na walktrough ali neznam dovoljno engleski da bi razumeo sta treba da se radi, ako neko moze da mi resi problem neka odgovori.
i ja sam se tu zaglavio,znam da treba da se iskombinuje turpija sa drvenom kasikom(valjda)ali nece,uglavnom nesto nece ili sam nesto zaboravio,imam drvenu kasiku,turpiju,klesta,neku kutiju sa ekserima,neku teglu i testeru,sprobao sam sve da iskombunujem i nece,zna li neko u cemu je problem![]()
Ja sam takodjer trazila tu igru i rekli su mi kao da zvanicno nije jos izasla vec samo da ima demo![]()
Zaglavio sam se kod nekog cice koji juri bube na podu,trebalo bi da iskombinujem turpiju i drvenu kasiku,ali nece,zna li neko u cemu je problem
Predjoh je! Upotrebila sam walkthrough samo jednom u Egiptu (kad je trebalo da prevedem one hjeroglife) i jednom u Becu (kod one hemijske laboratorije, jer jednostavno ne znam raspored dirki na klaviru). Inace, nije bilo preterano tesko.
A kraj me je razocarao zesce.tkacio: