gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
.......................................
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vi ste verovatno kompetentni i strucniStari Crnogorac:Marash je za njega izmislio svijet. Dobro je sto se zamjenik ministra vise bavi unutrasnjim pitanjima vojske, jer je ministar zauzet pregovorima u vezi partnerstva za mir i slicno.
Stari Crnogorac:Marash je za njega izmislio svijet. Dobro je sto se zamjenik ministra vise bavi unutrasnjim pitanjima vojske, jer je ministar zauzet pregovorima u vezi partnerstva za mir i slicno.
gurmanci:Jedna od retkih ljudi sa politicke scene koji kod mene izaziva istinsko postovanje.
ps Stanuje u mom kraju i videla sam ga pre par meseci ceka red u posti - sorts, papuce, covek je genijalac
Ja ne vidim problem oko drugog stava ako se vec Crna Gora slozila sa tim. Koliko ja vidim nista ne ide po pitanju kljuca...Nexus 6:ali imam u principu...na mestu ministra odbrane mora da bude civil...
ali, na tom mestu mora i da bude Crnogorac, pa vidimo kako se to kod nas postuje...
Stari Crnogorac:Marash je za njega izmislio svijet. Dobro je sto se zamjenik ministra vise bavi unutrasnjim pitanjima vojske, jer je ministar zauzet pregovorima u vezi partnerstva za mir i slicno.
JAZZER®:Ja ne vidim problem oko drugog stava ako se vec Crna Gora slozila sa tim. Koliko ja vidim nista ne ide po pitanju kljuca...
Sto se tice civilstva mozda si u pravu, ali opet moze se reci sa obzirom da je Stankovic vec u penziji, mogao bi se smatrati nekom vrstom civila (opet sa druge strane postoji ono sto nas narod kaze: "jednom bio vojno lice, uvijek ostao vojno lice"
Ако га нису радикали подржали, а НИСУ нема ништа од њега.absonic:valjda ce malo vojska da nam se popravi
САМО!!!!!!!!Nacionalista:Dobar je covek,jedina zamerka je to sto je ateista.
PA DOK JE SLOBA VLADAO SRBIJOM I DIKTATOR MILO JE LEPO MOGAO DA VLADA CRNOM GOROM I DA SVERCUJE CIGARE IZ ITALIJE, SAD KAD JE PAO SLOBA MILO JE POSTAO ZANIMLJIVA LICNOST ZA RAZNE SUDSKE ISTRAZITELJE. MILO+MIRAS=CRNOGORSKI PATRIJOTIZAMStari Crnogorac:Tesko nam je palo kad je Milosevic pa' s vlasti, ali ako Radikali dodju, vratice se Slobov duh.