Dr Vojislav Šešelj "treba ih sve pohapsiti".

Smatrate li da one koji prete predsedniku Republike Srbije treba krivično procesuirati?

  • Da.

    glasova: 4 57,1%
  • Da, to se podrazumeva.

    glasova: 3 42,9%

  • Ukupno glasova
    7
Zamisli ti Šešelja, onom Baroviću podmetnuo koru od banane, a mahnitom Vuku ("kumu") nije razvalio labrnju kad ga je optuživao da je Hrvat!
Па у српском народу избегавају да разваљују лабрње БОЛЕСНИЦИМА
и наркоманима, зато га је преконосирао једном симпатичном књигом :)
tproduct_izdavastvo_knjige_dr_seselja_005.jpg
 
Narodu niko ne valja, to mozemo istorijski da vidimo. Znaci ama bas niko. Dzabe vi ovde palamudite, ko god vam dodje nece vam valjati. A znate zasto nece valjati? Jer je problem u VAMA A NE U VUCICU. Krenite od svog mikro nivoa, i menjajte stvari u svom zivotu prvo da bi se video pomak i na makro nivou.
Time je trebalo da se rukovodite kad je normalna osoba Boris Tadić bio predsednik.
 
To pokazuje da je Milovan Brkić influenser.

Kad ga predsednici spominju u govorima čak i za vreme Kovida kad rade kao muške medicinske sestre.
Da nije doktora Brkića Vučić bi izmislio kako žele atentat na njega ,kako hoće da mu ubivaju sinove i ćerke (što je i dosad činio) no pošto se javila jedna budala onda mu to dobrodođe da napadne celu opoziciju, sile mraka i bezumlja .
U demokratskoj političkoj borbi postoje neki principi a oni podrazumevaju da se ne preti ubistvima političkim akterima i njihovim porodicama a podrazumeva i da se političkom oponentu ne odseca glava. Eto to je neka prva stepenica i minimum minimuma političkog života koju treba da savlada jedna zajednica.
 
Poslednja izmena:
Da nije doktora Brkića Vučić bi izmislio kako žele atentat na njega ,kako hoće da mu ubivaju sinove i ćerke (što je i dosad činio) no pošto se javio jedna budala onda mu to dobrodođe da napadne celu opoziciju, sile mraka i bezumlja .
Muči ga nečista savest

"On se bavi zlom kao naučnoistraživačkim radom." - M. Brkić

Povodom izjave da mora da smisli nešto gore od Sajmišta
 
Da li si tako podržavao i zlikovca Adolfa Hitlera.

Vidi sve sto znamo o Hitleru rekli su nam drugi,propaganda ti je usadila u mozak da je Hitler zlikovac ali ti nista ne znas o Hici osim onog sto si procitao ili vido na tv i slicnim sredstvima preko kojih se vrsi propaganda i kreira percepcija
Dakle ne mogu da tvrdim da je zlikovac ,to je isto kao sto su Milosevica proglasili za balkanskog kasapina a samo 2 godine pre mu na monitoru u Dejtonu napisali dobro dosao predjednice ili Mladica za mesera iz Bosne
Hitler jeste sigurno najvise satanizovana osoba u istoriji ali treba biti pazljiv kad se daje sud a narocito posle iskustva kakvog smo mi imali na ovim prostorima devedesetih
 

Back
Top