Janko.Dodik ili Karadzic ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako i treba.Jedan je Dodik.Ipak mu je idol Dodik. Jer Dodara dostojanstveno gazi protivnika.
Verovatno je tako. Biljana je kao kolaborant imala sreće što je žena pa nije bila u kontaktu sa muškim zatvorenicima koji bi joj ulepšali život kao Babiću.
Inače 2005. je priznala krivicu haškom tribunalu a već sledeće godine je izjavila da je lagala zato što nije videla načina da odbrani svoju nevinost.
Radovan Karadzic je dao ideju bosanskim muslimanima da se zovu Bosnjaci
Ja sam siguran da si ti Dodara.Ali to znaci da si i ti Bosnjak
Radovan i Ratko... JEDINI zaslužni što i MILION i PO 'bosanskih' Srba nije isto tako na traktorima završilo u Srbiji! Ko to ne priznaje, neka jede vnago!Radovan Karadžić
Pogledajte prilog 752691
(*Petnjica, 19. juni, 1945 –) je srpski političar, prvi predsednik Republike Srpske, prvi predsednik Srpske demokratske stranke, neuropsihijatar, pesnik, bivši lider Srba tokom rata u BiH. Osuđen je 24. marta 2016. na 40 godina zatvora po 10 tačaka optužnice.[1] Odlukom Tribunala Ujedinjenih Nacija za zločine u bivšoj Jugoslaviji je osudio Radovana Karadžića na doživotnu kaznu zatvora.[2][3]
Nakon završetka studija 1971. godine radio je u Sarajevskoj bolnici Koševo, kao psihijatar. 1974/75 apsolvira postdiplomski studij, nakon školovanja u Zagrebu i Beogradu, na Columbia University u New Yorku.
Nakon hapšenja, Karadžić je isporučen u Međunarodni krivični sud za bivšu Jugoslaviju u Den Haagu, gde je još 25. jula 1995. godine protiv njega podignuta prva optužnica.[7] Sledeća, odvojena optužnica o Srebrenici, podignuta je 16. novembra 1995,[7] izmenjena optužnica 31. maja 2000, druga izmenjena optužnica 16. februara 2009, a treća izmenjena optužnica 26. februara i 19. oktobra 2009.
Lično na svoj način sam pomagao pravnoj odbrani dr Radovana Karadžića u Den Hagu, prikupljanjem određenih dokaza koji su mu mogli ići u korist, ali uz sve napore sa moje strane, prvestepno je osuđen. Mi smo smo se pojedinačno, svako u skladu sa svojom mogućnošću, plus njegov službeni pravni tim odbrane trudili, svako ko je imao kakava saznanja u njegovu korist ih je dostavljao ali rezultat je takav kakav je.
Lično, ja dr Radovana Karadžića poštujem kao čoveka i ne ulazim druge kvalifikacije koje mu se nameću, ali lično onako s ljudske strane meni je čovek drag.
Tako mi boga i svega što mi je najmilije učestovao sam u prikupljanju informacija i dokaza koji su trebali pomoći pravnoj odbrani dr Radovana Karadžića u Den Hagu.