Quantcast

"DOŽIVLJAJI" U KUHINJI

siju i miju

Poznat
Poruka
8.354
pa nemam sliku,ali sam zaboravila u testo da stavim sodu bikarbonu ( da bi naraslo) i pre nego što sam stavila u rernu,vraćaj nazad pa mesi testo.na svu sreću nije ništa smetalo naknadno sve to,ali sam se prepala u zadnjem momentu.
 

macka vracarka

Veoma poznat
Poruka
10.395
Meni se skoro desila nevidjena glupost. Ja nikada ne pravim tortr, to je jako jako retko a i kad pravim to su neke male, domace koje ne ukrasavam. Zasto sam ja kupila i odakle mi ideja da posedujem sarene mrvice za ukrasavanje torti- nemam pojma.
Elem, spremala sam veceru, neke spagete, a taman smo se uselili u novi stan i mozda prvi put i ukljucila nov novicjati sporet. I gotovoe spagete, sve sam zavrsila, a neka kutija sa zacinima mi je stajala u elemntu iznad sporeta. Privremeno...
I ja da vratim neku ljutu mlevenu paprika nekako zakacim tu kesicu sa mrvicama i ona pada i prosipa se po pou, sport koji je vruc...lete na sve strane...
One koje su na sporetu pocinju da se rastapaju pa zuto i roze i palvo lepljivo sve na tackice...
Ja sa budustuckim mirom izadjem iz kuhinje sednem na fotelju i pocnem da placem...
Bukvalno.
Skupljala sam ih satima danima a sigurno da ih ima jos negde po kuci...
 

Trust no one

Poznat
Poruka
9.640
Moj sin (imao je oko 2god) ukljuci mikser koji je stajao vertikalno a njegova baba ga tek izvadila iz fila za tortu (a filovala tortu u dnevnoj sobi,veci sto pa lakse da radi).
Fila je bilo na lusteru,zavesama,zidovima,plafonu,podu...
On se uplasi i pobegne pod sto,ja padnem sa kreveta od smeha,zena fras kad nije dobila...

Ja zaboravim da sam stavio ulje na sporet,pregreje se i u momentu kad sam otvorio vrata,plane.Ja polako iznosim napolje,pokrivam krpom,a zena samo sto nije vatrogasce zvala od panike.
Moja rodjaka je redovno zaboravljala mleko,pa je bacila vise sudova nego sto ih je neko imao u zivotu,do tog stepena je zagoravalo.A sad radi kao kuvarica,i to dobra.
 

Top