kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 59.545
ODLICNA JAGNJETINA motel restoran sunce. jagnjetina sa pestera.
od sr kamenice pa gore...
jagnjetina koja se topi u ustima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fuj, da nisam jeo dve nedelje opet ne bih jeo jagnjetinu da nema nista drugo :>|pODLICNA JAGNJETINA motel restoran sunce. jagnjetina sa pestera.
fuj ti u nos.Fuj, da nisam jeo dve nedelje opet ne bih jeo jagnjetinu da nema nista drugo :>|p
Odmah zamislim jagnje slatko i milo, kako to mogu da jedem?fuj ti u nos.
jel de...Odmah zamislim jagnje slatko i milo, kako to mogu da jedem?
Vegetarijanac sam, ne jedem meso uopste :>Pjel de...
pa i prasence je ko majusno veoma slatko i milo, pa i pilence pa opet zderes
da daVegetarijanac sam, ne jedem meso uopste :>P
Ne mogu, pa makar bio femkast :>Pda da
ko janjetine ne jede taj je femkast
onda razguliNe mogu, pa makar bio femkast :>P
Mislim da bih mogla da doziram emocije sada, sada već znam kako i to bi bilo verovatno u slučaju da želim da proverim svoje moći i dovedem nekoga u zabludu da mi znači manje nego stvarno. uradila bih to u tišini. bez uputstva.I tako upadnete u neku šemu/vezu sa nekim ko vam kaže da ne smete da razvijate emocije, ok su, ali ne sme se previše unositi. (ima nekih razloga)
Koliko je to previše, to je vrv odokativno. No pitanje jeste ako vam to neko kaže kako biste reagovali? Da li biste pokušali da ih dozirate ili biste rekli hvala lepo.
Da li ste ikada uspešno dozirali svoje emocije? Da li sex / veze / odnosi u kojima se emocije tako kontrolišu imaju smisla?
I koliko vas emocije partnera ako su složenije / bogatije od vaših ugrožavaju?
UpravoJoš nešto. Vreme ovog života je ograničeno, a i lepota naših tela. Svako ograničavanje u doživljaju je gubitak resursa. Pojedini ljudi čeznu da bilo šta osećaju, ništa gore nego da imaš partnere a da ne možeš da im uzvratiš to nešto, da si posle sexa hladan. Pa je svaka emocija, posebno strastvena i puna igre i izazova, dragocenost. Zato i treba nalaziti nekog ko će da ih prima sa radošću , a ne sputava.
pa ljudi koji su u vezama se iebu tako. nije vajda da se svaki put posebno unose.O boze jel ima neko da se iebe onako bez fame cisto snoske radi, usput pred druge zaista bitne zivotne aktivnosti za razmisljanje
zavisi kako doživljavaš parterapa ljudi koji su u vezama se iebu tako. nije vajda da se svaki put posebno unose.
A jel moze i tako sexom da se udje u vezu ,ono opusteno kao gledate film i padne vacarenje dok traju reklame,mislim bez fame nastavite s gledanjem filma i sta ima se gricnepa ljudi koji su u vezama se iebu tako. nije vajda da se svaki put posebno unose.