Download videa sa Youtube-a

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je najbolje da instaliras Real player i kada otvoris Youtube i pustis video koji hoces samo predji misem preko slike i u gornjem uglu pojavice se download kliknes tu i on skida. mislim da je ovako najlakse i najbolje pozz...

Poslednja izmena:
Ne znam jeste pricali o ovom,na nekoj od 'milion' tema o YT,ja sam tek skoro pronasla :dash: Svaki video sa YT moze da se gleda u High Quality-ju,samo vam treba,opet Realplayer.
Kopirajte URL vaseg videa,pa otvorite Rp.Paste URL i dodajte,malim slovima &fmt=18 ( npr...lalala sada je ...lalala&fmt=18 ) .
Kliknite na strelicu Go,sa strane i otvara video u hq.Samo ga skinite i gledajte sa Gomplayer-om(o njemu ste pricali). Ja sam pokusala da skinem sa nekim downloader-ima,ali ni jedan nece da skine u hq-ju,nego low.Jedino ih skida Realplayer.
Nego,ja imam problem sa YT.Ne mogu da nadjem neke spotove,za koje znam da su jos uvek tu.Cas ih otvara,cas ne,jednostavno mi pokaze 'No videos found for...'.Ako pokusam kasnije,otvori jednu stranu,na sledecoj opet pise 'no videos...'Jel' ima neko pojma o cemu se radi? :think:

Poslednja izmena:
Moguca greshka u kucanju.
Nije,u pitanju su bili neki muzicki spotovi,tako da sam kucala samo imena izvodjaca.Tu nema sanse da pogresis,mislim izaslo bi bilo sta.Mislim da je to bilo nesto do mog kompjutera,jer koga god sam pitala,nikome se nije desilo :think: A,sinoc nisam mogla da pogledam nista,cak i kad kliknem na neki video koji pokaze sa strane.Mislila sam da sam kliknula na ono 'today',ali nije bilo ni to.Izgleda samo moj komp.Za sve zivo,na YT-u,mi je pokazivao to 'no video..'.Sada je opet u redu,nadam se da se nece kvariti vise. :bye:

Poslednja izmena:
Za gledanje je po meni najbolje koristiti KLite Media Player...otvara sve zivo,a i .FLV ...
molim za pomoc nemogu da otvorim moje poruke na msm pokazujemi internet exsporer kao koristije druga usoba ?
Bato prosamsio si temu i to zesce...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back