cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
I ja bih da dodam...
VideoGet vrsi konverziju FLV. fajlova u bilo koji video format - automatski.
VideoGet vrsi konverziju FLV. fajlova u bilo koji video format - automatski.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaki video sa YT moze da se gleda u High Quality-ju,samo vam treba,opet Realplayer.
....Svaki video sa YT moze da se gleda u High Quality-ju....
Ali,samo pokusaj onako kako sam napisala,nisam ni ja verovala.Dobijas video bez onih 'kockica' i sve je mnooogo jasnije.Ja sam se bas odusevila.Ne moze svaki.Velika vecina video fajlova na YouTube je upload-ovana takva kakvu je vidis.Dakle los snimak dok je video bio na hardu onog ko je okacio,bice los ma kako ga skidao i ma sta dodavao na kraju linka![]()

Moguca greshka u kucanju.dollarqueen:Nego,ja imam problem sa YT.Ne mogu da nadjem neke spotove,za koje znam da su jos uvek tu.Cas ih otvara,cas ne,jednostavno mi pokaze 'No videos found for...'.Ako pokusam kasnije,otvori jednu stranu,na sledecoj opet pise 'no videos...'Jel' ima neko pojma o cemu se radi?
Nije,u pitanju su bili neki muzicki spotovi,tako da sam kucala samo imena izvodjaca.Tu nema sanse da pogresis,mislim izaslo bi bilo sta.Mislim da je to bilo nesto do mog kompjutera,jer koga god sam pitala,nikome se nije desiloMoguca greshka u kucanju.
A,sinoc nisam mogla da pogledam nista,cak i kad kliknem na neki video koji pokaze sa strane.Mislila sam da sam kliknula na ono 'today',ali nije bilo ni to.Izgleda samo moj komp.Za sve zivo,na YT-u,mi je pokazivao to 'no video..'.Sada je opet u redu,nadam se da se nece kvariti vise. 
Evo,obecavam,necu vise...@dollarqueen
Pa smorila si ga od silnog puštanja i traženja video spotova!![]()

Za gledanje je po meni najbolje koristiti KLite Media Player...otvara sve zivo,a i .FLV ...program za skidanje .flv fajlova
http://www.program-vbnet.110mb.com/Programi/YouTubeDownload.zip
program za gledanje .flv fajlova
http://www.program-vbnet.110mb.com/Programi/Flv_Player.zip
Bato prosamsio si temu i to zesce...molim za pomoc nemogu da otvorim moje poruke na msm pokazujemi internet exsporer kao koristije druga usoba ?