DotA Rules

Evo i da ja malo pomognem...
Prvo za sve pocetnike ali i za ostale evo jednog veoma dobrog sajta: http://www.dotastrategy.com tu mozete naci sve sto vas zanima o svakom heroju ili itemu u mapi. Posto sam iskusan igrac i vidim da pominjete najbolje heroje odmah cu da kazem sledece: nema najjaceg ili najboljeg heroja, svaki ima svoje prednosti i mane. 1v1 je prica za sebe.

Evo nekih heroja sa kojima volim da igram:
-Terrorblade (koji ni slucajno nije za pocetnike ali zato moze da se nosi sa svakim herojem ako se igra na pravi nacin sa njim i on je moj no.1)
-Storm Spirit (isto kao i za terrora)
-Lycantrope (veoma dobar str heroj sa elementima dps-a)

A evo i nekih dobrih za pocetnike:
-Axe
-Zeus
-Traxex
Naravno moze se poceti sa bilo kojim ovo je samo moj predlog.

To bi otprilike bilo to ako imate nekih pitanja slobodno pitajte. Pozdrav ;)

Poslednja izmena:
www.playdota.com
oficijalni dota sajt....tamo imate sve,od guida za heroje,do raznih replayeva pro igraca
za sebe ne mogu reci da sam pro kad se uporedim sa gamerima sa kojima igram na battle.netu,ali igram sasvim solidno,ko igra na bnetu nek mi se javi
moj trenutni nick je FrSh.MaDaRa

e ljudi ja imam problem
Moji omiljeni heroji su Razor,Ursa i Terroblade,e sad kada igram 1vs1 sa drugom on uvek uzme nerubian weavera i ne znam kako da ga pobedim.Molim da mi preporucite nekog heroja i iteme da mi kazete koje da spajam protiv ovog heroja.

ako imash imalo skila uzmesh traxa sa kojim nije teshko igrati "D
malo ga budshish samo krcash nesh za dmg...
onda ga rokash,do jedno pola hpa i onda bacish prvo ono shto ne da spellovi da se castuju pa ona slow i gotov je

e ljudi ja imam problem
Moji omiljeni heroji su Razor,Ursa i Terroblade,e sad kada igram 1vs1 sa drugom on uvek uzme nerubian weavera i ne znam kako da ga pobedim.Molim da mi preporucite nekog heroja i iteme da mi kazete koje da spajam protiv ovog heroja.

Dota je napravljena tako da bude timska igra i totalno je bzvz i neizbalansirano igrati 1 na 1. Ali kad si vec pomenuo, protiv weavera mozes uzeti slayerku jer njen kombo magija pravi jako veliki dmg, a on je tanak na heltu. A koje on iteme uglavnom pravi? Ide na dmg ili nesto drugo?

Moji omiljeni heroji su Razor i Bloodseeker (mozda ne bas omiljeni, ali uvek silujem sa njima).
Sa bloodom solo mid i skupim radiance do 16-17 minuta i onda gg...
Sa razorom na pocetku poneki bracer, hood (ili vanguard), phase boots, manta pa moze onda heart. Njemu je jako bitan hp i izdrzljivost zbog trajanja ultija, a dmg ce jednostavno ukrasti drugom magijom. On jednostavno profitira time sto duze ostaje ziv za vreme timskog fajta.

Ima mnogo toga da se kaze....
Igram samo na -ap.....Sa iskljucivo jednim herojem zauvek.
Sve vise i vise postajem vezan za dotu......
Grafici nista ne fali, iako nije novog tipa.
Dobro je razvijena mastovitost u igri, dosta lepog okruzenja.
Losa strana je to sto je mapa mala.Trebalo bi da bude do 3X tolika.
Da imamo vise mesta za iteme.
Anyway nista ne fali ni ovako.....
Ocekujem sledecu svaku verziju sa nadom da ce biti jos bolja od predhodne.
Mislim da se treba organizovati takmicenja iz warcraft-a u doti i razgradnji.
Itd....

Organizovane lige ne znam od kada, ali postoji i nas, srpski tim koji ide na takmicenja.
Takmice se najbolji klanovi iz celog sveta.

I imam jedno pitanje....
Da li je neko zainteresovan za klan?
Ni ja ga nisam ni formirao niti sam u njemu, pa mislim da trebamo da se sastanemo nekad na battle.netu, da odigramo 5vs5.
Da proverimo timsko igranje i nivo znanja.
I mogu da kazem ,da ovi koji su Noobovi, mislim ovi koji su pocetnici, ili se nisu pronasli, da se ne stide da se jave i igraju sa nama.
Svi smo mi nekada bili pocetnici i nista nismo znali, kao i vi.:)

Back