M
metaphisic
Gost
Opet ti i tvoja bespotrebna retorika! Ni jedne rijeci vezane za temu koju si sam postavio!Covjece, drzi se teme, diskutuj sa ljudima, (a nemoj da im nameces svoje misljenje i ubacujes dvosmislene figurice). Ja ne pripadam ni jednoj psevdoreligioznoj grupi niti kultu - pravoslavni sam hriscanin! Zavrsio sam bogosloviju, sada studiram. Sve bih ja to "namjestio" na forum samo kad bi postojala bar mala grupa ljudi sa kojom moze ozbiljno da se diskutuje.MaranAta:Ма какво замерање... Не постоје речи које обични смртник може да напише и тиме ме увреди. Господ је на мене већ довољно труда уложио да би тако нешто било могуће, и слава Му и хвала за то. А што се тиче "дискусија", оне су све друго само то не. Поготово када имаш посла са прозелитима из којекаквих псеудохришћанских култова или самопроглашеним папама који су прочитали две или три књиге и мисле да су попилли сву памет света. Сад ти види којој групи припадаш. :wink:
Mislim da se jedino ti ovde ponasas kao papa, jer uglavnom vrijedjes ljude ne postujuci njihovo misljenje, a kada ti neko zada ozbiljnu primjedbu ti ga "gadjas" kojekakvim frazama prepunim prazne retorike i vrijedjas.
Ako je forum sve, samo ne diskusija, zasto se onda ne skidas sa njega?! Mozda mislis da je to "misija"? Misija je ERHou KAI IDE!!! A bas ce neko da dodje kada zna da ce takvi da ga docekaju! Dialog, covjece, dialog!