Skyline
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Hehe bik sa 3. na Regulusu-lav 

mazga
a stvarno sam nenormalan....pa vidi,poptpuno si tu upravu,''da dokazem i sebi i drugima''
..i ne ne ne,necu ja da omalovazavam,ne kazem ja nista lose za jak Mars,ali eto,iz prakse mislim da,sve igra ulogu...a opsednut
iskreno,najzanimljiviji mi je
a pecka,pecka,jer je u raku
,i ne mirim se sa tim
iskreno,jer jaca sam licnost od raznih ''jacih'' Marseva, tako da se ne mirim
......i ne volim kad ovog mog diraju
Cekaj,cekaj,cekaj malo.....ti kazes losi aspekti krnje.......pa znas li ti sta los aspekt sa Marsom daje,ej,pa oni su srodni njegovoj prirodi,dodatno ga izazivaju,pa los aspekt Marsa,citao sam u nekoj knjizi,ljudi koji kroce tamo gde gde andjeli ne smeju pogotovo ako su to Sunce,Uran ili Pluton,.....a sa Uranom los daje bukvalno histeriju,to je najgori moguci Mars....
I mislim da Mars nema veze sa licnosti coveka,sem ako ne aspektuje asc.....
A ta sto ponizava....nije ona zbog Marsa takva.....vec bezosecajna zbog loseg Meseca verovatno,pa radi sta joj se prohte

mazga
a stvarno sam nenormalan....pa vidi,poptpuno si tu upravu,''da dokazem i sebi i drugima''
..i ne ne ne,necu ja da omalovazavam,ne kazem ja nista lose za jak Mars,ali eto,iz prakse mislim da,sve igra ulogu...a opsednut
iskreno,najzanimljiviji mi je
iskreno,jer jaca sam licnost od raznih ''jacih'' Marseva, tako da se ne mirim
......i ne volim kad ovog mog diraju
Cekaj,cekaj,cekaj malo.....ti kazes losi aspekti krnje.......pa znas li ti sta los aspekt sa Marsom daje,ej,pa oni su srodni njegovoj prirodi,dodatno ga izazivaju,pa los aspekt Marsa,citao sam u nekoj knjizi,ljudi koji kroce tamo gde gde andjeli ne smeju pogotovo ako su to Sunce,Uran ili Pluton,.....a sa Uranom los daje bukvalno histeriju,to je najgori moguci Mars....
I mislim da Mars nema veze sa licnosti coveka,sem ako ne aspektuje asc.....
A ta sto ponizava....nije ona zbog Marsa takva.....vec bezosecajna zbog loseg Meseca verovatno,pa radi sta joj se prohte

Poslednja izmena:
..........

Meni je samo smesno to bezanje od sebe samog... Ljudi, na prvom mestu, mi imamo 16-17-18 godina (za bvssv ne znam), tako da jos nismo upoznati dobro sa sobom, i mora tu jos da se nakupi mnogo dogadjaja u zivotu, da bismo mogli da procenimo sebe... I naravno, nije bitno samo kako vi dozivljavate sebe, nego kako izgledate u ocima drugih.
??....videla bi ti u RL da me znas odlike slabog Marsa
xD ...