- Poruka
- 3.083
Npr. religioznost i sam nacin zivljenja "na taliju" - osecaj da imam vise srece nego pameti, i da blagostanje dobijam bez nekog truda.Pa u kom smislu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Npr. religioznost i sam nacin zivljenja "na taliju" - osecaj da imam vise srece nego pameti, i da blagostanje dobijam bez nekog truda.Pa u kom smislu?
22. 23. CancerU kojem znaku je konjukcija?
Nisam gojazna, moram da dodam22. 23. Cancer

N3, sve sto si napisao ne menja cinjenicu da se sve planete okrecu oko Sunca, da su na nebu vidljive ili nevidljive u zavisnosti od toga koliko su stepeni od njegovog diska udaljene, makar merio dan zabodenim stapom i suncevim satom.
Covek ne odredjuje niti utice na to kako ce se kretati planete, vec samo pokusava da shvati nacin na koji one funkcionisu stoga svojim razlicitim tehnikama i metodama merenja ne moze da odredi kada ce neka planeta uci u senlu Sunca i prestati da bude vidljiva, niti na koliko ce stepeni ponovo poceti njena vidljivost.
Konkretno, sada smo u fazi najvece slabosti Jupitera, po vise osnova:
1. Jupiter u Jarcu je u svom determinentu i svojoj slabosti.
2. Okcidentalan je - kao superiornoj planeti dnevne sekte njegovo pozitivno stanje je da je orijentalan
3. Spaljen je - na 2* od konjunkcije sa Suncem sto znaci da je sa Zemlje nevidljiv i zaklonjen Suncevim diskom, to mu oduzima snagu, cini ga hladnim, zaklonjenim, zaslepljenim.
Dakle, u ovom trenutku imamo visestruko debiltiranog Jupitera i to nem...a veze sa tim da li je debiltiran po Julijanskom, Gregorijanskom ili Majanskom kalendaru
Па, о томе може говорити и фортуна са својим владаром. И било која планета може да се повеже са религиозношћу, не само Јупитер, не знам одакле потиче та искључивост. Случајни владар 9. поља може да буде показатељ религиозности неке особе, да ли се држи званичне религије или воли да миксује или је атеиста. Фундаменталиста је исто веома религиозан,, само је његов начин изражавања верских убеђења другачији. И то сасвим сигурно нема везе са Јупитером.Npr. religioznost i sam nacin zivljenja "na taliju" - osecaj da imam vise srece nego pameti, i da blagostanje dobijam bez nekog truda.
Smrtko,ti li si?Па, о томе може говорити и фортуна са својим владаром. И било која планета може да се повеже са религиозношћу, не само Јупитер, не знам одакле потиче та искључивост. Случајни владар 9. поља може да буде показатељ религиозности неке особе, да ли се држи званичне религије или воли да миксује или је атеиста. Фундаменталиста је исто веома религиозан,, само је његов начин изражавања верских убеђења другачији. И то сасвим сигурно нема везе са Јупитером.![]()
Сасвим довољан показатељ религиозности (Су) особе (Ју).Vladar 9. je Sunce, koje je u konj sa Jupiterom u 8. Jupiter mi je uzgred vladar podznaka.
Ко год био Смртко, нисам тајSmrtko,ti li si?

Vidljivost ne igra nikakvu ulogu po pitanju uticaja planete, u suprotnom ljudi rođeni tokom oluja, oblačnosti i refleksije, odnosno potpuno sakriveni od svetla u gotovo 99.999999% generalno ne bi imali apsolutno nikakvog uticaja. Drugim rečima, Svetlost je najmanje bitan faktor u Astrologiji i u praktičnom smislu se ne koristi kao parametar.
Samo ono što ima jezgro može da odašilje, ostalo može da posluži kao neka blokada...kad se spoje nauka i astrologija tek ćemo onda imati ozbiljniji napredak.Astrologija je veština tumačenja simbola, ne zasniva se na naučnim dostignućima, jer da je tako, svako novootkriveno nebesko telo bi neku energiju frknulo na nas i eto mu mesta u astrologiji.
Samo ono što ima jezgro može da odašilje, ostalo može da posluži kao neka blokada...kad se spoje nauka i astrologija tek ćemo onda imati ozbiljniji napredak.

Светлост у контексту опажајног са земље. Нпр. комете су од велике важности у мунданој астрологији, али само онда када их је могуће опазити на небу, тј. када су довољно близу и рефлектују довољно светлости. Милијарде звезда "трчкарају" небом, а у астрологији је значајнo тек стотинак њих (које имају малу магнитуду).
Утицаје не можемо ни да осетимо, јер планета је у астрологији симбол, информација.

Recimo jedan od tih satelita upija najkvalitetniju energiju, obradi je, pa je pošalje drugom koji je dalje proslijedi ka nama. Ali to radi samo u mjesecu januaru. Ovaj drugi svu tu energiju vrati Plutonu i kaže: nisu još spremni za ovo.
Ti misliš da Pluton ima uticaja i recimo on ima, ali u januaru nema.![]()