Dosta o sexu,ajde malo o LJUBAVI

blue_eyes_bg:
Kada ste se prvi put zaljubili,kada poslednji,sta je za vas ljubav a sta zaljubljenost,da li je bolje voleti ili biti voljen..?Stize prolece,mozda se bude i osecanja...ajde otvorite se,ko vam je u srcu i zasto,koliko su trajale najduze veze,kako su pocele,sta ih je odrzavalo i zasto su prekinute ili jos uvek traju...Imali ljubav definiciju,sta je podstice,kako se radja..
Pa da cujem... :lol:

Jaooo....:) lepo mi je toga da se setim, te prve zaljubljenosti.Pre nekih 7 godina....bilo je bas klinacki sve, i ta ljubav, zaludjenost...ma sve! Za mene je ljubav opet nesto trajnije,cvrsce , nesto sto ne moze da se poredi sa zaljubljenoscu....A sada posle godinu dana trenutne veze zaljubljenost prodje, ali sama se sebi zacudim i "poludim" i shvatim kako se opet zaljubljujem u svog decka...Prelep osecaj!!!! Uh ja se rasprica.... :-D ;)

...Balzak je dobro rekao...
...ne volis zenu zato sto je lepa , pametna ili obrazovana...
...volis je zato sto je volis...:)
...tako mu to dodje , postoji bezbroj razloga zasto je on divan....meni...lep , pametan , dobar , pozrtvovan i vezan ... medjutim moje srce to o njemu nije znalo kad se zaljubilo u njega....

Back