ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.676
Koliko sam informisan policija je već blokirala sve prilaze Beogradu.
A kako drugacije...tako su i nekada blokirali poljoprivrednike.
Ne treba niko sa strane, nije trebalo ni 5. oktobra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tad je itekako bilo pomoći sa strane.A kako drugacije...tako su i nekada blokirali poljoprivrednike.
Ne treba niko sa strane, nije trebalo ni 5. oktobra.
kako da se ne ponaša kad su sinoć među njima viđeni navijači, Velja Nevolja & co."Policija da se ne ponaša kao navijačka horda"
"Suštinska razlika između države i kriminalne organizacije je u poštovanju zakona i zbog toga se policija nikada ne sme ponašati kao navijačka horda", napisao je na svom tviter nalogu sudija Apelacionog suda Miodrag Majić.
"Zbog toga, u ime države, nikada ne smeju batinati opskurna, neidentifikovana lica. Zbog toga u državama postoji nezavisno pravosuđe", naglasio je Majić.
Tad je itekako bilo pomoći sa strane.
Имао бих итекако да протестујем, али нећу да будем сврставан у групу која подржава тамо неке Ђиласе, Јеремиће, Радуловиће, итд.
Ali bez nepotrebnih upada u RTS i parlament.
I SZS je pozvao na smirenje i da se održi mirna šetnja i protest.
Mislim da će vremenom sve manje ljudi dolaziti jer se političari opet ubacuju i ističu kao organizatori.
Не кажем да се не треба жалити, али не желим да мој протест повећава рејтинг другим лоповима.Onda se niko nikada do smrti ne bi ni za šta ni žalio.![]()
Ali bez nepotrebnih upada u RTS i parlament.
I SZS je pozvao na smirenje i da se održi mirna šetnja i protest.
Šta sam ja napisala pre ?
Da protest organizuju hrvatske bezbedosne službe u Beogradu?
Odmah sam se setio onog protesta ispred predsedništva prošle godine kad su držali Vučića praktično zarobljenog, nije smeo da mrdne iz zgrade. I onda dolaze Boškić, Đido i Hamdija i kao "ajmo u 29. novembar"![]()
A da li si ti zaboravio zašto se to dogodilo...počeli su krišom da hapse klince, jednog po jednog. I to redom i postepeno, da bi predstavli da opozicija žrtvuje tuđu decu i da ih boli dupe za njih.
Normalno je bilo što su to učinili. To jeste bila Vučićeva zamka, da se oslobodi pritisak sa Predsedništva, ali nije bilo izbora da se ne upadne u nju.
Jao nemoj molim te... kao šatro naneo bi im nenadoknadiv udarac sa tim spinom, jer svi dosadašnji spinovi su bili laganica, mislim nemoj da se zajebavamo. Po klince su mogli da odu kad god.
Како онда да уђем у Београд?