Dosta je bilo: Dođite u 19 časova ispred skupštine, vlast mora da otkaže policijski čas

Pumpaj Dinstanović

Zaslužan član
Poruka
102.680
Dakle...kako to funkcioniše sad. Ako kažem autorska tema, onda je diskutabilno jer koji mi je izvor da će biti protest večeras?

Neka bude mešavina. A izvor Raduletov poziv da se okupe građani u 19 časova: https://www.danas.rs/politika/dosta...kupstine-vlast-mora-da-otkaze-policijski-cas/

Savez za Srbiju se okuplja nešto ranije, u 18 časova, na Platou ispred Filofoskog fakulteta. Na večerašnji protest, svi pokreti i političke stranke opozicije šalju svoje ljude i pozive.

Prema nekim informacijama koje sam načuo, pojedinci iz drugih gradova i opština dolaze danas u Beograd.

Kakva su vaša očekivanja raspleta događaja? :think:Saopštava li Gospodar u 15 časova neke karte iz rukava?

Poslednja izmena:
Радуле.JPG

Skupiće se , otarlahati i razići se

Kompromos napravljen ... gazda poručio preko referenta :

„To podrazumeva i pravo na mirne proteste što je osnovno pravo u demokratskim društvima. Istovremeno, javni red mora biti garantovan“, poruka je Komisije.

Svoje sukobe prenos na neko drugo mesto

Videćemo ko je podvio rep ... to me baš zanima .

E, susjedi, a koji je cilj protesta?
"Vučiću, odlazi", iako je nedavno dobio 65% glasova?
Imate za sada sasvim neartikuliranu političku poruku.
Osim da vam je pun q svega, ali to nije politička artikulacija prema vlasti.

Realno, u ovom slučaju je narod popizdeo na najavu novog zaključavanja za vikend. Zayebano je kad živiš u 50kvm a ne smeš da izađeš napolje.

Mislim da će vremenom sve manje ljudi dolaziti jer se političari opet ubacuju i ističu kao organizatori.
Имао бих итекако да протестујем, али нећу да будем сврставан у групу која подржава тамо неке Ђиласе, Јеремиће, Радуловиће, итд.

Имао бих итекако да протестујем, али нећу да будем сврставан у групу која подржава тамо неке Ђиласе, Јеремиће, Радуловиће, итд.
Vlast će svakako svrstati da su ovo pre svega Đilasovi i Boškovi protesti.

Verovatno će ignorisati Radula i Nogu a gotovo je sigurno da neće spominjati spontanost.

Сви ви који протестујете јер се противите издаји Косова, усељавању афро-азијских миграната у Србију, распродаји Србије, знајте да међу вама има оних који Вучића нападају јер то што нећете он не ради довољно одлучно и брзо. Памет у главу

Сви ви који протестујете јер се противите издаји Косова, усељавању афро-азијских миграната у Србију, распродаји Србије, знајте да међу вама има оних који Вучића нападају јер то што нећете он не ради довољно одлучно и брзо. Памет у главу
Видећемо да ли он схвата све што треба, и да ли је довољно интелигентан да исхендлује ову ситуацију.

Back