Досовска дубока држава у срцу Шумадије!

ауторска тема

Прелетања из једне партије у другу , политичко проституисање , профитирање на подметачинама и аферама , жртвовање грађана зарад користољубља , управљање или покушај управљања из сенке то је један кратак опис дубоке државе , њени папци досежу до самог врха , али они никада до тога врха не могу да дођу ..

Кукавице које користе пометачине да би остали на некој функцији , да би учврстили свој положај у странци , да би се додворили , то су мали људи који у својој тежњи да буду велики , да управљају и владају спремни су и да убију .

Досовска дубока држава у срцу Шумадије прави хаос и дар мар , од фалсификовања списка ботова и истог објављивања , до намештања афера високим функционерима СНС из Аранђеловца, преко шпијунирања за стране службе ..то толико раде префригано да је то чудо једно , главни коловођа досовске дубоке државе је председник ДС Слободан Јаредић са својим пајташима из СПН и осталих лузера са маргине политичке сцене чија имена нису ни достојна помена , као и са својим кртицама које су убацили у локални СНС да би га ослабили а све то уз помоћ локланих тајкуна досовских који својим финансијама подржавају ову дубоку државу .

Да је ситуација алармантна , крајње је аларманта јер они у својим полтичким игрицама угрожавају животе грађана , нарушавају њихову безбедност, тако што страним структурама продају информације ..

Да ли ће неко да реагује , да ли је некога уопште брига за оно што се дешава у овој малој општини у срцу Шумадије или ће и даље главне институције државе Србије да остану слепе на овај јавашлук..

Изађи на изборе , нека људи гласају и онда дођи на власт , али не досовске кукавице су навикле да то раде на превару ..шта ти је навика.
I stiglo ti do mozga? Zamisli kriminalci se učlane u SNS da bi vladali arandjelovcem? A ti kriminalci bili i članovi komunista i dosa i g17 šta god treba i pljačkali...
 
I stiglo ti do mozga? Zamisli kriminalci se učlane u SNS da bi vladali arandjelovcem? A ti kriminalci bili i članovi komunista i dosa i g17 šta god treba i pljačkali...

Не заборави уједињене регионе њих је пун СНС , сав олош се сакупио на једном месту ..Поготово у Аранђеловцу , не знам како је у другим градовима , али Аранђеловац је критичан .Опозција поготово , старлетани који сањају да буду министри и онда се по инстаграму хвале сатовима , аутомобилима ...ебем ти ко хоће да води државу , њима не треба дати ни бицкл на управљање .
 

Back
Top