Doš'o je i taj dan...

nevazeci listici kyo...njih uvek ima,kod mene ih je bio pun qurac sa sve vickastim komentarima.
samo meni nije jasan taj sklop - neces da glasas pa dodjes i svrljas i cimas se i pravis drugima posao a u biti ama bas nista nisi napravio :neutral:

e vidiš ipak me netko razume:D
tj. poantu onog što želim reči

šta ... bila si u komisiji?:D

ja sam svojevremeno bio
i isto se svega i svačega načitao

od onoga vratite nam Tita ...pa do vratite nam Tuđmana...eh bilo je svega i svačega...:lol:

i sve si mislim ubogi ljudi ajd još dok je prvi krug pa tako nešto napravit....
al u drugom krugu mislim ono :roll:...a pogotovo kad je tako snažna bipolarizacije politike u Srbiji:roll:

e upravo tih 2,6% su ono najgore za Srbiju...njima je najmanje stalo da se stvari postave na pravo mjesto

Neizlaženje i poništavanje listića može biti politički stav samo kada je potreban pocenat glasača da bi izbori uspeli. U situaciji kada se rezultati računaju, pa makar izašla dvojica, to je samo glupiranje i neozbiljnost.

Nek je neozbiljnost! IZBORI KOŠTAJU! I zato treba da se izađe, makar to značilo i samo povećanje izlaznosti........ Uvek sam pre i za to nego za smradove koji sede kući i ko god da pobedi yebe im se jer njima opet ne valja...

sta pricas kad ste stalno bili na TV vi radikali.za razliku od vremena kad je Vucic bio ministar za informisanje i kad su radikali bili u vladi sa MIlosevicem,kad je samo SPS,JUL I SRS mogli da se reklamiraju sada postoji sloboda stampe tako da stvarno neznam o cemu pricas
Ne bih rekao, za vreme Milosevica bilo je medija koji se ga itekeko napadali, kopalo se po njegovom privatnom zivotu, zivotima i radu njegovih ministara...Danas niko nista ne objavljuje o ovima koji vladaju, niti o aferama vezanim za grobara ove drzava Mladjana Dinkica i Ministra za pranje ruku Tomicu Milosavljevica. Ako zelis da procitas nesto drugo mora da kupis Pravdu ili Kurir...Ali sto se televizija tice tu je mrka kapa. Tadiceva kampanja je upotrebila sva raspoloziva sredstva alii ko je radikalima kriv sto to nisu mogli da predvide, ustvari predvideli su oni ali su im ruke bile vezane, to je vec njihov problem. Ako su oni negde pogresili to je kod dodele televizijskih nacionalnih frekvencija. Mada sumnjam da su tu nekako mogli da ucenjuju RRA, eventualno ucena ustavom???

od onoga vratite nam Tita pa do Tuđmana...eh bilo je svega i svačega...:lol:

i sve si mislim ubogi ljudi ajd još dok je prvi krug pa tako napravit nešto al u drugom krugu mislim ono...a pogotovo kad je tako snažna bipolarizacija Srbije:roll:

e upravo tih 2,6% su ono najgore za Srbiju...tima je najmanje stalo
:lol::lol::lol::lol::lol:
Mnogi glasaju za ovog kandidata:)
4044.573279.jpg

Ne mozes postici "bolje sutra" dok ne rasturis velike sisteme koji su bili nelikvidni, a imali ogroman broj zaposlenih koji nisu proizvodili nista... tako se cuvao socijalni mir i sa takvom praksom se moralo prestati.... finansijski sektor totalno razvaljen.... najvece banke grcaju u dugovima i nelikvidne totalno.... da bi sve to resio ti moras da preseces... a kad preseces mora neko da ispasta.... i UVEK ispasta obican narod.... Ulazak u EU je imperativ iz prostog razloga sto ces usvajanjem njihovih zakona pomoci sopstvenoj zemlji pre svega ekonomiji....
Znaš li ti koliko je bilo uspešnih, čak i jako, jako uspešnih sistema, preduzeća, fabrika, koje su fantomski vrlo brzo ''stagnirale'', došle do bankrota ili otišle u stečaj (i to sve pred procesom privatizacije), a onda ubrzo privatizovale po mnogostruko nižoj ceni od stvarne realne, tržišne cene? Kako to da je bilo posla, svi radnici upošljeni, a onda naprasno - propast?

Drugo, kako to da tranziciju (privatizaciju) evo 5 god. plaćaju i na svojoj koži osećaju ranici tih istih preduzeća, fabrika jer tamo postoji višak radne snage, ali taj višak radne snage ne postoji kad je u pitanju - birokratija. Kako to da se svake godine, sve više i više zapošljavaju ljudi u državnim institucijama, lokalnim samoupravama, javnim preduzećima i to sve stranački aktivisti....prvoborci? Zar tu baš ima toliko posla?? Primer: JP Vodovod kod mene. Pa samo tu je primljeno 100-200 ljudi za zadnje 2 godine. Isključivo članovi stranke (DS i DSS). Jedno radno mesto, jedna kancelarija, jedan kompjuter - a njih tri. Da ne pričam o ostalim JP-a, ista priča.

I onda se drobi o višku radne snage, o tome kako je neminovnost da neko mora da ostane bez posla.... Bar nek se javno prizna da to važi za one koji nisu članovi vladajućih stranaka ili ni jedne postojeće stranke, i oni koji nisu na državnoj sisi.

ma nek stvori sta hoce.... :lol: l kad potpise da vojska eu dolazi na kosovo i pokusa da skine legalistu imace haos. amerikanci su briljantni analitichari i uvek sve predvide nekoliko koraka unapred.

nego ja vec nekoliko godina stalno slusam kako njemu slabi pozicija i kako je stalno slab i kako samo sto nije pao a kad ono... :lol: znaci li to da ako nema niciju podrsku, ni biracha, ni simpatizera a ni drugih partija, pa ni zapada, ima izgleda sem macke i sove jos nesto sto ovi drugi nemaju? :lol:

Ови "слављеници" заборављају да су добили и захваљујући томе што народњаци НИСУ БИЛИ ОПРЕДЕЉЕНИ......:lol::lol::lol:

прво да честитам делбоју и филателисти на победи. јачи сте за од нас за суља , муја, хуса, хаса, агоштона, и хуњадија. свака част. мени је драго да сам тамо где је већина срба.уз томислава николића.

ДО КОНАЧНЕ ПОБЕДЕ

прво да честитам делбоју и филателисти на победи. јачи сте за од нас за суља , муја, хуса, хаса, агоштона, и хуњадија. свака част. мени је драго да сам тамо где је већина срба.уз томислава николића.

ДО КОНАЧНЕ ПОБЕДЕ
:D:D:D

najviše nevažećih, u prvom krugu, bilo je, kada srcem obeleže br.1:confused:pa onda, onako "ponešeni" :lol::lol::lol:
PRECRTAJU OSTALE KANDIDATE

Takvi listici, bar u moje vreme, nisu bili nevazeci..........
Nevazeci je onaj listic na kojem se NE MOZE sa sigurnoscu utvrditi za koga je glasao....

2000......... je mnogo takvih "precrtanih" sa zaokruzebim Kostunicom bilo svakako priznato, RESENJEM opstinske izborne komisije.

ДО КОНАЧНЕ ПОБЕДЕ
Опет.
Непоправљиви су
Докле ће овде да се толерише вређање - Срба?

Стварно сте неинвентивни, досадни...

Само понављате исто, као покварена плоча.

ДО КОНАЧНЕ ПОБЕДЕ
A di je Ante:evil::evil::evil:
Nego nisi pucao večeras...Moraće puška da se odmori u podrumu...Još 5 godina:razz:

ДО КОНАЧНЕ ПОБЕДЕ

Niste shvatili da čovek neće u inat da pobedi..

Опет.
Непоправљиви су
Докле ће овде да се толерише вређање - Срба?

Стварно сте неинвентивни, досадни...

Само понављате исто, као покварена плоча.

да ли је истина да су суља, муја, агим , хашим, хуњади и остали несрби гласали за тадића. истина је

већина срба је уз србина томислава николића.

ви демократе можете да ми се напушите овог српског к.урца заједно са јоминијем и ирон лордом матер да им је.бем ону усташку посред пи.чке.

боли ме патка могу да ме банују сто хиљада пута регистроваћу се сто хиљада и један пут да им загорчавам живот овде.

Back