- Poruka
- 2.477
ma vama je sad bolje.
kada prodju izbori pa kad vidiš sta su te sve lagali u kampanji padne ti mrak na oči :-?
Hahahaaaa!!!! Nemoj tako vec do kraja godine ulazimo u EU i zaposljava se 500000 trenutno nezaposlenih.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma vama je sad bolje.
kada prodju izbori pa kad vidiš sta su te sve lagali u kampanji padne ti mrak na oči :-?

Blago tebi, mi grickamo nokte od nervoze.
![]()
You naughty croat, naughty
8-)
heheMeni u 1. krugu nisu trazili licnu. Doduse, tip mi se onako kezio, mozda je hteo da me sarmira. 8-)
Не постоји Санџак, јер су они постојали за време Турака. Адекватан назив је Рашка област.
Pa Tadic jedino moze da izgleda.Gledam danas kad je glasao sav se primio kad su blicevi poceli da sevaju.
.Вукадиновић на РТС-у: "Тадић је боље изледао,а Тома је имао више реторичких појена"(на ТВ дуелу).![]()
Otkad to njima verujemo?

Na geografskim kartama Srbije pise ,,Sandzak". ni na jednoj nisam video da pise ,,Raska oblast". Da li je onda Macva Sabacka oblast, Banat Zrenjaninska oblast, Stig Pozarevacka oblast...?
На ком је то бирачком месту?
Да није тамо где су се кресали?

m-da... vrhunski intelektualac & patriota u kandzama zavere svetskih razmera...Dok je Nikolić, sa druge strane, visokoobrazovani, vrsni i nenadmašni retoričar i uzoran radnik.

На ком је то бирачком месту?
Да није тамо где су се кресали?
*ebiga svratio, malo posle molitve da vidim šta Srbalji radiduA evo i franjevci su prisutni na izborimahehe

Istina.
Al' ajde da ispoštujemo red.![]()
nema potrebe da tako ruzno vredjateBUAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHA![]()
Jao, ******* Vukadinovic...Ima li RTS nekog drugog analiticara?
Al ni on ne naginje žutaćima ... 
Evo Tadic na Fashion TV u emisiji Models![]()
Časovi geografije se drže u školi.
Ovo je tema o izborima.
Bye.
Jel' to bila patka na kraju?
Mislim, i da jeste, dobra je priča. Onako, za popuštanje međustranačkih napetosti.
Jao, ******* Vukadinovic...Ima li RTS nekog drugog analiticara?
Sandžak je oblast koja zauzima jugozapadnu Srbiju i severositočnu CG. Deo koji se nalazi u Srbiji se naziva Stari Ras ili Raška. Zar je to teško razumeti?Na geografskim kartama Srbije pise ,,Sandzak". ni na jednoj nisam video da pise ,,Raska oblast". Da li je onda Macva Sabacka oblast, Banat Zrenjaninska oblast, Stig Pozarevacka oblast...?
Obrađeno 25% cele Srbije
Tadić vodi manje od procenta