moje srce
Iskusan
- Poruka
- 6.073
grickaj te kokice, i cuti tu 
P.S. mislim da cu da ti maznem lokaciju. super je recenica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јел` било неких избора у Србији да се није говорило да су судбоносни?Danasnji izbori su sudbonosni.
grickaj te kokice, i cuti tu
Ово је тачно, али велика излазност у БГ и Војводини мени довољно говоре. У сваком случају треба честитати и другој страни јер је освојила велики број гласова."tadićevci" nemojte se prerano nadati kad stignu glasovi sa ruralnih područja moglo bi biti drukčije.
Није добро што је тако подељено мишљење у народу о политичкој оријентацији.
Веома је танак легитимитет било којег кандидата са нешто ситно изнад 50%.
Nego, što se nešto utišaše Tomini...
За сваке говоре да су судбоносни, али ови то и јесу због толике изједначености.Јел` било неких избора у Србији да се није говорило да су судбоносни?
Не треба претеривати.
pa cekajte RIK pa onda se radujte...

nema potrebe da tako ruzno vredjate
devojku vi koji seks vidite samo na filmu...
ona je verovatno samo atraktivna, a taj na birackom mestu se zablesio...
Нема ту шта да је "добро" или "није добро". То је - чињеница.Није добро што је тако подељено мишљење у народу о политичкој оријентацији.
Веома је танак легитимитет било којег кандидата са нешто ситно изнад 50%.
G 17+ ima rezultate a RIK nema kako su brzi!!!!pa cekajte RIK pa onda se radujte...
Jedini izbori koje mogu da nazovem sudbonosnima su bili oni 1996. i 2000....Јел` било неких избора у Србији да се није говорило да су судбоносни?
Не треба претеривати.
ma razumi coveka, on dobru ribu u bliskom susretu samo na posteru moze da sretne...Nema veze, mene spodobe poput Ubice decjeg lica ne mogu uvrediti, mogu im se samo grohotom smejati.

vazi se... a ti cekaj RIK, pa onda placi
@medved_bg - slazem se... opomena pred iskljucenje, i pamet u glavu![]()
''Klikk'' ti si večeras baš ''nakrivo'' nasađen..."tadićevci" nemojte se prerano nadati kad stignu glasovi sa ruralnih područja moglo bi biti drukčije.