Doš'o je i taj dan...

Podsećali su te da treba da glasaš, a nisu pominjali za koga da glasaš. A i mene su zvali i danas i pre dve nedelje. I samo su se predstavili imenom, niko tu ne pominje iz koje su stranke. ;)

he,
zar je mogucno da je TO neko zaboravio ?
pa ne silaze sa tv-a od nove godine :)

namerno nisam napisala iz koje stranke su zvali,
a u kuci imam clanove "suprotne strane".....
po tonu je bilo lako zakljuciti, da nisu mene ocekivali :)

dakle....

A nije ti palo na pamet da žena npr. radi od kuće, da je programer, pisac, prevodilac...:roll:
I otkud ti ideja da iko ovde sa foruma jede tvoj hleb i da je kriv za tvoju lošu situaciju?
Svaka tebi čast za 4 dece i iskreno ti želim da te bolje krene u životu, ali nema razloga da za to kriviš nekoga koga i ne znaš.

meni je odlicno krenulo u zivotu,jer moja djeca su sjajni ucenici i vrhunski sportisti.
A doticana gospodja je radikale "upakovala" sa kriminalcima,nepismenima...i ne samo ona.
Itekako sam pismena,kriminalac nisam i "uz " put sam od ustaske ruke pogubila deset clanova uze familije.Nije njih,kako kaze Norma ubio S.M. vec osoba sa imenom i prezimenom.
Nemam vremena za raspravu,odoh da usluzim djecu i muza!
Kada se ona za svoju generalizaciju izvine javno,izvinicu se i ja njoj.Ne dopustam da me iko naziva takvim imenima i trpa u isti kos sa istima.
I da nisam pristalica radikala,posle ovakvih postova sigurno bih glasala za njih!

SRBIJO - najzad ćeš da digneš glavu ! EEEEEEEOOOOOEEEEEEEOOOOOO! :lol:

ostrich-757855.jpg
Da, povratak u prošlost
6059.jpg

де си краљевчанин ,како је у краљеву под демократама? сјебаше вам целу краљевачку привреду тотално, распродаше све живо , у некадашњем гиганту магнохрому нови газда продаје старе машине у старо гвожђе а нове не купује, жене вам по бутицима, трафикама и хамбургерницама раде за 100 еура месечно, а највише ме је пренеразило од свега кад сам упознао девојку која је радила код кинеза у бутику за 6000 динара месечно . Добре ове демократе за краљево у пм

U pravu si ako to posmatras van konteksta! Pa nije taj magnohrom propao za 2-3 godinne, poceo je da propada devedesetih kada nije mogao nigde da izvozi svojeproizvode! Svi pricaju kako su demokrate upropastile privredu privatizacijom a niko ne pominje kako je bilo za vreme Zlobe! Svi su imali posao ali su morali i da svercuju nesto da bi preziveli!

Back