do 19:00 sati izlaznost 63,8%, prema CeSIDu
u prvom krugu je do 19:00 izlaznost bila 61%.
u prvom krugu je do 19:00 izlaznost bila 61%.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još manje od 20 minuta i Toma ide u zaborav.![]()
Грађанско право господине Лукашенко, а не дужност.
Kako nisu, gajili su sampinjone. :sad:
kopirao sam ovaj tvoj post na oba harda i bekapovao jos na dvd.
podseticu te za par meseci...
Па онда си то могао и јутрос да питаш.
kopirao sam ovaj tvoj post na oba harda i bekapovao jos na dvd.
podseticu te za par meseci...
A ja ne mogu da verujem koliko ljudi glasa za zute. Srecom, radikalima vise raste popularnost. Ne glasmao mi izmedju dva zla vec izmedju Tome=dobar i Tadcca=los. Inace, kad si vec za zute trebalo bi da se zahvalis ljudima sto ne izlaze na izbore jer, veruj mi, to sigurno nisu glasaci koji boluju od zutice.
U srbiji treba doneti zakon da svakomora da izadje na izbore, kao sto je to u Grckoj. U tom slucaju znas kad bi zuti vladali? Nikad....[/QUOTE]
Pa, vi radikali ste poznati po tome sto ste najdisciplinovanija glasacka masinerija, kao da vas je neko zacarao, hipnotisao, kao da ste zombiji.
Kad bi DS to imao, oduvao bi vas u istoriju. 8-)
Lol... sta reci ... Oduvaceni cete biti vi.. samo polako![]()
haha u željezari...............
.![]()
.....
Придружујем се честиткама. Изгледа да је Тома победио.
meni je odlicno krenulo u zivotu,jer moja djeca su sjajni ucenici i vrhunski sportisti.
A doticana gospodja je radikale "upakovala" sa kriminalcima,nepismenima...i ne samo ona.
Опет. Или погрешно читање, или, просто - лаж.INije njih,kako kaze Norma ubio S.M. vec osoba sa imenom i prezimenom.
Јефтина демагогија.Nemam vremena za raspravu,odoh da usluzim djecu i muza!
"Извинути" се нећу сигурно.Kada se ona za svoju generalizaciju izvine javno,izvinicu se i ja njoj.
Као што ни ја не допуштам да ме само зато што кажем истину за радикале, неко проглашава издајицом и несрпкињом.Ne dopustam da me iko naziva takvim imenima i trpa u isti kos sa istima.
Врло провидно.I da nisam pristalica radikala,posle ovakvih postova sigurno bih glasala za njih!
Hoću da znam koliko je moj deo, neće me prevaritiPa ti si kralj!!!!![]()
![]()
Nego, Laci, znaš da se i Bokijeva žena zove Tatjana?![]()
Danas kad sam čula, odmah sam se setila tebe i tvoje opasnice.
Lol... sta reci ... Oduvaceni cete biti vi.. samo polako![]()
lele... bukvar u ruke.... 'ajmo prvi razred...
Јел' зна неко са којом разликом је гробар ОПЕТ издув'о?