Doš'o je i taj dan...

Još manje od 20 minuta i Toma ide u zaborav.
ciao.gif

kopirao sam ovaj tvoj post na oba harda i bekapovao jos na dvd.
podseticu te za par meseci...

A ja ne mogu da verujem koliko ljudi glasa za zute. Srecom, radikalima vise raste popularnost. Ne glasmao mi izmedju dva zla vec izmedju Tome=dobar i Tadcca=los. Inace, kad si vec za zute trebalo bi da se zahvalis ljudima sto ne izlaze na izbore jer, veruj mi, to sigurno nisu glasaci koji boluju od zutice.

U srbiji treba doneti zakon da svakomora da izadje na izbore, kao sto je to u Grckoj. U tom slucaju znas kad bi zuti vladali? Nikad....[/QUOTE]

Pa, vi radikali ste poznati po tome sto ste najdisciplinovanija glasacka masinerija, kao da vas je neko zacarao, hipnotisao, kao da ste zombiji.
Kad bi DS to imao, oduvao bi vas u istoriju. 8-)

Lol... sta reci ... Oduvaceni cete biti vi.. samo polako :lol:

meni je odlicno krenulo u zivotu,jer moja djeca su sjajni ucenici i vrhunski sportisti.
A doticana gospodja je radikale "upakovala" sa kriminalcima,nepismenima...i ne samo ona.

Бити фин" са њима? У име тежње за цивилизованим дијалогом? Више не.
Не с онима који конкретно иду "ђоном", и који, напросто, што најотвореније не рећи - лажу? И не умеју, или не желе, ни да прочитају туђе постове како треба.

INije njih,kako kaze Norma ubio S.M. vec osoba sa imenom i prezimenom.
Опет. Или погрешно читање, или, просто - лаж.
Ја тако нешто да је "С. М: њих убио" нисам рекла.

Nemam vremena za raspravu,odoh da usluzim djecu i muza!
Јефтина демагогија.

Kada se ona za svoju generalizaciju izvine javno,izvinicu se i ja njoj.
"Извинути" се нећу сигурно.

Али ни извинити се ми не пада на памет, јер немам за шта. Никог нисам увредила. Што су се неки нашли увређенима, то је опет оно исто погрешно читање, или погрешна интерпретација ствари. Дакле, у сваком случају - њихов проблем.

Ne dopustam da me iko naziva takvim imenima i trpa u isti kos sa istima.
Као што ни ја не допуштам да ме само зато што кажем истину за радикале, неко проглашава издајицом и несрпкињом.

Управо они су то, и перу савест, пребацујући на другог, по оном старом методу "држ'те лопова".

I da nisam pristalica radikala,posle ovakvih postova sigurno bih glasala za njih!
Врло провидно.

П. С.
врло јасно сам много пута, па и у најновијим постовима, направила разлику између - партије радикала, вођства, активиста, и обичних симпатизера и гласача, јер мислим да је то сложена ствар. Нити сам, сходно томе, бирачко тело њихово икад називала онако како их, истина, неки називају.

И кад кажем "радикали" врло је јасно на шта мислим, и сасвим прецизно.

Ако се поједини симпатизери сасвим поистовећују с вођством странке, слепо и некритички, опет, то је - њихов проблем.

Back