Doš'o je i taj dan...

Još malo ....

20080203084637tomislavtadic.jpg

pa GOTOVO ! :lol:

ништа. настављам да се борим за циљеве радикала док не победимо.

одустаћу тек кад умрем. пре никако.

Bilo bi dobro da Toma pobedi ALI shvatite da nije problem i ako izgubi. Potpisali smo sa Rusima za gas i nis, Velja najavljuje i za Jat... zuti su gotovi.
Rusi dobijaju ogroman ekonomski i politicki utiocaj u Srbiji a st amislite koga ce da podrzavaju sa tim uticajem a koga ce da potiskuju? :lol:

Polako i smireno, braco Srbi... stize bolje vreme. Izdajnicima je odzvonilo a toga postaju sve svesniji.

једина нервозна овде си ти. ја сам савршено миран и сталожен .

једноставно плашиш се пораза па си нервозна и раздражљива . разумем те .

Što da se plašim? Ja sam strah od političkih dešavanja prevazišla.
Kako god da se završi, meni se svet neće srušiti. Sutra je ponedeljak, kako god okreneš.

Bilo bi dobro da Toma pobedi ALI shvatite da nije problem i ako izgubi. Potpisali smo sa Rusima za gas i nis, Velja najavljuje i za Jat... zuti su gotovi.
Rusi dobijaju ogroman ekonomski i politicki utiocaj u Srbiji a st amislite koga ce da podrzavaju sa tim uticajem a koga ce da potiskuju? :lol:

Polako i smireno, braco Srbi... stize bolje vreme. Izdajnicima je odzvonilo a toga postaju sve svesniji.

наравно пријатељу , до коначне победе....

Bilo bi dobro da Toma pobedi ALI shvatite da nije problem i ako izgubi. .
Аха, ево, како "утањују" све више. :-D

Potpisali smo sa Rusima za gas i nis, Velja najavljuje i za Jat... zuti su gotovi.
Опет нека "логика". :roll:

Какве везе то има једно с другим?

То ће одлучивати - Руси, према својим тренутним интересима, а не шта се неком "снило".

Ако су "издајници" сви који су - против радикала, онда , ево, ја сам поносна што сам такав "издајник".

И то само потврђује истину о вама, вашим методама и намерама. :twisted:

Истим, већ 20 година, од самог почетка.

Back