Doš'o je i taj dan...

Bira se izmedju kandita demokrata i radikala.
Obicno se javljaju jedni ili drugi,malo je neopredeljenih i oni uglavnom nekom,, naginju,,.:lol:

Ноћас НЕЋЕМО сазнати било какве резултате - ЈЕДИНО ПОДАТКЕ О ИЗЛАЗНОСТИ... како вам то није јасно...8-)

шифра: неопредељен и не учествује о ОВАКВИМ изборима...

Dobar je panther...Monarhista k'o i ti...Samo je ovaj put bolje izabrao nego ti:)

Шта ћеш, ја исувише знам... и КО и С'КИМ, и КАКО, и ЗАШТО, и ЗА КОЛИКО, и КОМЕ... зато је за мени најбоље:
a213.gif

п.с. Лепо народ каже: ДВА ЛОША УБИШЕ МИЛОША... тако да... кхм...

знаћемо угрубо резултате вечерас око 10 , стим што пошто је разлика вероватно мала прецизно ћемо знати тек сутра.
Перо, мислим да ћемо знати пре јер су у питању само два кандидата и пребројавање иде једноставније и брже.

Ноћас НЕЋЕМО сазнати било какве резултате - ЈЕДИНО ПОДАТКЕ О ИЗЛАЗНОСТИ... како вам то није јасно...8-)

шифра: неопредељен и не учествује о ОВАКВИМ изборима...[/Q

Na forumu b92 vec imaju podatke o izlaznosti u 17h.,iz vise izvora ,samo radikali nisu dali podatke

А шта ћемо ако ОБЕ СТРАНЕ ОБЈАВЕ ДА СУ ПОБЕДИЛЕ... и почну да славе???

не знам за вас али ја вадим аутоматску из подрума и 4 оквира муниције и излазим на улицу

а ти јеси гласао на изборима и ако јеси за кога си гласао волео бих да знам?

А шта ћемо ако ОБЕ СТРАНЕ ОБЈАВЕ ДА СУ ПОБЕДИЛЕ... и почну да славе???
Сећаш се Петооктобарских дана када су радикали лепо и поштено рекли да су досманлије победиле. Радикали никада не кокетирају са подацима. То ће свако да призна па био он њихов гласач или не. Ја се највише уздам у изборни штаб СРС. А и видели сте да СРС има најверодостојније податке, на то нам указују већ неколико избора где нема много одступања.

Back