Doš'o je i taj dan...

ne znam koliko covjek treba da bude retardiran pa da glasa za tomu...jadno ga je slushati koliko je glup i kako nevjesto laze..za njega izgleda samo najveci olosh i neobrazovani glasaju..i blago retardirani.

retardiran
jadno
glup
olosh
neobrazovani
retardirani
[/quote]

Твоје баратање аргументима више говори о теби и твојој политичкој опредељености, него о радикалима. Поштеди нас твојих умних коментара. Хвала:roll:

не знам за вас али ја вадим аутоматску из подрума и 4 оквира муниције и излазим на улицу

а ти јеси гласао на изборима и ако јеси за кога си гласао волео бих да знам?
Samo pazi na ljudska i životinjska bića oko i iznad sebe:roll::roll::roll:

не знам за вас али ја вадим аутоматску из подрума и 4 оквира муниције и излазим на улицу

а ти јеси гласао на изборима и ако јеси за кога си гласао волео бих да знам?

Нисам изашао ни у првом кругу а ни данас, имам једну дрвену кутијицу за цигарете - па у њу одлажем све неискоришћене позиве за гласање... има их подоста...

да доведе музику и да части пиће може свако , ко има паре . био женско или мушко. ово прво, треба мало храбрости.

Ne, majstore, da šenluči može i ume svaka budala, pošto treba nešto mozga da bi se shvatilo da rafali uopšte nisu zvuk sreće i radosti. A jesi li i klincima iz komšiluka kupio petarde, one najjeftinije, ili ćeš da im pozajmiš kalaš, da se i ona zaraduju?

ma i ako Toma izgubi ono sto demokrate ne mogu nikako poreci je da radikali sve vise i vise jacaju...svakim danom...

немања највероватније ћемо победити али ако и изгубимо није трагедија јер је овај резултат СРС најбољи икада у целој историји СРСа . Настављамо борбу све док нам преко педесет одсто грађана земље не укаже поверење.

демократе су неспособне и криминалци који само знају да краду.

Ноћас НЕЋЕМО сазнати било какве резултате - ЈЕДИНО ПОДАТКЕ О ИЗЛАЗНОСТИ... како вам то није јасно...8-)

шифра: неопредељен и не учествује о ОВАКВИМ изборима...

Na forumu b92 vec imaju podatke o izlaznosti u 17h.,iz vise izvora ,samo radikali nisu dali podatke

Вероватно ће покушати да направе ујдурму као у Црној Гори - САМО ОВДЕ У СРБИЈИ ИМА НЕКО ДА ОСТАНЕ БЕЗ ГЛАВЕ...ако то заиста покушају.

Ne, majstore, da šenluči može i ume svaka budala, pošto treba nešto mozga da bi se shvatilo da rafali uopšte nisu zvuk sreće i radosti. A jesi li i klincima iz komšiluka kupio petarde, one najjeftinije, ili ćeš da im pozajmiš kalaš, da se i ona zaraduju?

мала заобиђи ме и настави да пишкиш са другом децом у песку.

Back