Doš'o je i taj dan...

Тако си рекао и у првом кругу па је Тома био на првом месту.:roll:

pomešao si me sa nekim.
kladio sam se da nikolić dobija u prvom krugu sa više od 4, a manje od 6%, i na oba listića sam prošao.

Uostalom, nije ni bitno, večeras vam spremam kazačok
icon10.gif

Tadicu, naravno.
Penzosi su najrevnosniji, nikad ne omanu, redovno izlaze i to u ranim jutarnjim casovima i listom su za relikte proslosti. Izvinjavam se izuzecima .
Mladji i skolovaniji su naprednijih shvatanja, ali nisu tako azurni.
Evo, sad cu i ja da krenem.

Pazi ovo hahahaaa!!! Stari su neobrazovani a mladi su obrazovani hahahahaa!!!! E koji pileci mozak.Evo kod mene na spratu ako bi odradili istrazivanje stoji da su bas ti stariji i penzosi obrazovaniji od mlaih.Neverovatno je koliko ta DS politika deli ljude da to ide cak dotle da su stari neobrazovani,glupi,zaostali,da oni koji nisu za DS su gradjani drugog reda......

Vozim nocas [taksista sam] jednog visokog funkcionera koji mi tvrdi da se za veceras spremaju neredi u gradu ako dobije Toma. Pouzdana informacija !

ako nikolic pobedi sve je moguce kod ovih drugih.pre ce zuti u nerede nego drugi.naravno u reziji ovih spolja.mislim ipak da bi pre moglo da se desi neko sranje na birackim mestima sirom zemlje jer se ipak zahvaljujui elektronici moze otprilike znati ko ce dobiti .pa ako nikolic bude u prednosti eto im signala da se krene u neku destrukiju ne bi li se izbori ponistili.nece ovi napolju da dozvole iznenadjenje.aj da vidimo i to.:)

ako nikolic pobedi sve je moguce kod ovih drugih.pre ce zuti u nerede nego drugi.naravno u reziji ovih spolja.mislim ipak da bi pre moglo da se desi neko sranje na birackim mestima sirom zemlje jer se ipak zahvaljujui elektronici moze otprilike znati ko ce dobiti .pa ako nikolic bude u prednosti eto im signala da se krene u neku destrukiju ne bi li se izbori ponistili.nece ovi napolju da dozvole iznenadjenje.aj da vidimo i to.:)
laze ko dzukela,visoki funkcioner ima sluzbeni auto nece da sedne u njegov smrdljivi taksi-kantu

Pazi ovo hahahaaa!!! Stari su neobrazovani a mladi su obrazovani hahahahaa!!!! E koji pileci mozak.Evo kod mene na spratu ako bi odradili istrazivanje stoji da su bas ti stariji i penzosi obrazovaniji od mlaih.Neverovatno je koliko ta DS politika deli ljude da to ide cak dotle da su stari neobrazovani,glupi,zaostali,da oni koji nisu za DS su gradjani drugog reda......

Nemoj da izvrces moje reci, nisam rekla da su stariji ljudi neobrazovani, niti da su svi mladji obrazovani.
Statistika lepo kaze da su prosecni glasaci SRS-a u starijem zivotnom dobu, imaju nize obrazovanje i iz manjih su mesta.
Za DS i srodne stranke su mladji, obrazovaniji i iz vecih centara. :roll:

Nemoj da izvrces moje reci, nisam rekla da su stariji ljudi neobrazovani, niti da su svi mladji obrazovani.
Statistika lepo kaze da su prosecni glasaci SRS-a u starijem zivotnom dobu, imaju nize obrazovanje i iz manjih su mesta.
Za DS i srodne stranke su mladji, obrazovaniji i iz vecih centara. :roll:

A ko je pravio tu statistiku???/ Daj ne lozi se na idiotska istrazivanja.Evo recimo u mom okruzenju ta statistika nema blage veze sa vezom. Evo za sada od ovih koje poznajem kako su glasali

Toma: 7 ( 2 sa faxom,3 idu na fax,2 srednja skola)
Boris:5 (1 sa faxom,4 sa srednjom)
Nece izaci : 3 ( 1 sa faxom,1 ide na fax, 1 sa srednjom)

A ko je pravio tu statistiku???/ Daj ne lozi se na idiotska istrazivanja.Evo recimo u mom okruzenju ta statistika nema blage veze sa vezom. Evo za sada od ovih koje poznajem kako su glasali

Toma: 7 ( 2 sa faxom,3 idu na fax,2 srednja skola)
Boris:5 (1 sa faxom,4 sa srednjom)
Nece izaci : 3 ( 1 sa faxom,1 ide na fax, 1 sa srednjom)

torrente,
valjda znas i sam da tvoj uzorak nije reprezentativan.
isto kao kada bih ja napisao za svoje okruzenje.

istrazivanje je radjeno na puno većem uzorku

Back