Dosao mi stric iz Marseja.

podrzavam arape i crnce.
naduvane i zadrigle arogantne evropske kapitalisticke sile treba da se maknu sa scene.
gladni navaljuju na tvrdjavu evropu. osvojice je sto posto.
mozda je vreme da se mi srbi umesamo i da povedemo taj jadni i bedni narod u borbi za koru leba i casu zdrave vode.
mi smo jedini u evropi koji su nayebali od te evrope i logicno je da smo uz neprijatelje evrope.

Ma nayebali su jos neki samo jos nisu svesni

zapravo, vecina francuza je bila protiv bombardovanja srbije......dobar deo je boleo qraz i za bombardovanje i za srbiju........a da su se smejali, i jeli kokice, to nisu......elem, to sto ti iz svoje zablje perspektive , prizemnog gmaza , kapiras da je to upravo ono sto bi ti radio......i kako bi se zabavljao.........nije recept za normalne ljude........:think:

Само лупеташ. Већина француза су подржавали бомбардовање Србије. Имам пријатеље који живе у (намерно малим словом) француској 30гд. Највећа хајка на србе је била од 1991 па до 2000, 1999 су већина француза јавно пљували и псовали србе. Али ни данас нису много позитивнији према србима. Покриј се ушима.

podrzavam arape i crnce.
naduvane i zadrigle arogantne evropske kapitalisticke sile treba da se maknu sa scene.
mozda je vreme da se mi srbi umesamo i da povedemo taj jadni i bedni narod u borbi za koru leba i casu zdrave vode.
mi smo jedini u evropi koji su nayebali od te evrope i logicno je da smo uz neprijatelje evrope.

Требао је цар Лазар да пусти турке да оду на запад. А он жртвовао себе и србе. А западњаци узвратили подршком турака у окупацији Балкана. Западњацима жели сваки србин и српкиња који имају самопоштовање све најцрње.

Требао је цар Лазар да пусти турке да оду на запад. А он жртвовао себе и србе. А западњаци узвратили подршком турака у окупацији Балкана. Западњацима жели сваки Србин и Српкиња који имају самопоштовање све најцрње.

Тачно! :ok:

podrzavam arape i crnce.

...gladni, musavi i zatucani...:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

E ovako da kazem koju ija na ovom forumu.Svake godine mi stric u ovo doba godene dolazi u Rumu na odmor i malo na more,vec 30 god radi u Marseju.
Ja kao i svake god cim stric dodje ja ga ispitam o svemu do najsitnijih detalja,svaki dan po malo ima vremena.
I sam sam u Marseju bio preko 5 puta.Naravno tema je Arapi tj muslimani znam otprilike sve ali poenta da je svake godine sve gore i gore.
Francuska policija to nisam ni znao vise i ne sme da udje u njihove cetvrti,toliko su postali nasilni i tako su se osilili da vise i granica nemaju.
Kada je stric otisao u Francusku tada si mirno mogao da setas ulicama da te niko ne dira a sad i delovi grada gde su Francuzi su nebezbedni Crnci i Arapi bukvalno otvoreno u sred bela dana napadaju a nekada i ubiju belca tj Francuza.
Svi vi forumasi ovo znate da neduzim sad sa postom ali zelim vase misljenje.
Neko je napisao o temi Francuska kultura da je sa de Golom umrla i Francuska da li se slazete.
Da li je ona NARODNA ISTINITA KO SA DJAVOLOM TIKVE SADI I KOLO IGRA znete vec epilog.
Ne sumnjam da tvoj stric poznaje bolje situaciju,..........
ali ja sam bila pre tri godine,i jeste puno Arapa,........paaa,vise nego Francuza,
ali nije bilo ni traga od toga sto pricas,
ali i ako bi bilo tako,.............sami su ih tim metodama naucili,
sad se ne trebaju cuditi,a ni buniti

Ne sumnjam da tvoj stric poznaje bolje situaciju,..........
ali ja sam bila pre tri godine,i jeste puno Arapa,........paaa,vise nego Francuza,
ali nije bilo ni traga od toga sto pricas,
ali i ako bi bilo tako,.............sami su ih tim metodama naucili,
sad se ne trebaju cuditi,a ni buniti

Pa zar nisu i ti arapi sada frenchmeni.... mislim valjda su rodjeni tamo, zar ne? :dontunderstand:

Ja sam postavio temu Dosao mi stric iz Marseja na temu Arapa.
Odmah su me svi napali ali evo vidite sta rade u Nemackoj.
Dakle sve je isto gde god su muslimani imate rat,Indija,Izrael,Filipini,Tajland,Kina,U Egiptu ubijaju Kopte,Turci pobili oko 2 mil Jermena ko zna koliko Grka,zatim Kipar,Kosovo, do sutra bih mogao da nabrajam.

Da,da...Orijentalci,kojekakva amorfna masa iz Pakistana,indije i sličnih za koje su arapi gospoda,je okupirala Evropu...Ali,samo se dešava obrnut proces onome iz 19.i početka 20.veka kada su u tom pravcu išli ti isti Francuzi i slični...

francuskoj je bilo dobro dok je drzala kolonije....po gubitku kolonija u francusku se preselila elita u kolonijama sa celokupnim kapitalom...tada je to bilo primamljivo....primamljivo je bilo i ostalim evropskim ekonomijama jeftina radna snaga sa istoka.....e sad kad je u francuskoj skoro 40 % birackog tela sa strane i to vecina muslimani ???? sad se to razmnozilo,pozvalo rodbinu....pad industriske proizvodnje...kriza...visak radne snage....starosedeoci ugrozeni.....na politicku scenu stupa desnica.....raste nacionalizam i sovinizam.....bice tu svasta....!!!!!

Требао је цар Лазар да пусти турке да оду на запад. А он жртвовао себе и србе. А западњаци узвратили подршком турака у окупацији Балкана. Западњацима жели сваки србин и српкиња који имају самопоштовање све најцрње.

Ali pre toga su trupe krstaša prošle našom zemljom i harali po islamskim teritorijama, neviđena zla su činili, to je naravno i napravilo jaz između hrišćana i muslimana. Muslimani će kad tad naplatiti dug, sa kamatom naravno. Tada ćemo da se setimo Lazara koji je vojevao tuđu bitku i popiti za njegovu dušu i kao ljudi koji uče na primerima nećemo više smetati Muslimanima već ih treba propustiti sa osmehom na licu.

Vukasine slazem se sa tobom,treba imi Srbi jednom da budemo podmukli i da nesto uradimo za Srbski narod.
Tada treba i iskoristiti situaciju i izvrsiti etnicko ciscenje teritorija a ne glumiti neku dobrotu.
Uraditi sto i ostali narodi i imati cistu drzavu.

francuskoj je bilo dobro dok je drzala kolonije....po gubitku kolonija u francusku se preselila elita u kolonijama sa celokupnim kapitalom...tada je to bilo primamljivo....primamljivo je bilo i ostalim evropskim ekonomijama jeftina radna snaga sa istoka.....e sad kad je u francuskoj skoro 40 % birackog tela sa strane i to vecina muslimani ???? sad se to razmnozilo,pozvalo rodbinu....pad industriske proizvodnje...kriza...visak radne snage....starosedeoci ugrozeni.....na politicku scenu stupa desnica.....raste nacionalizam i sovinizam.....bice tu svasta....!!!!!

Upravo. Ne bih se slozio jedino oko " bice tu svasta" ..mda, ako kriza potraje, nece na udaru biti samo muslimani, vec i druge migracione grupe

Back