Espanol:Pod 1. nabavi foto aparat. Zatim puno šetaj sa njim. Male sredine su idealne sa raznim motivima (arhitektura, portreti, životinje...) Naoružaj se literaturom i kad nisi u šetnji izučavaj kadriranje, svetlo, razne štosove oko ekspozicije, dubinske oštrine... Fotografija je čudo, "uhvatiće" te sigurno pa više nećeš ni imati vremena za čamotinju. A možda iz tebe ispliva i neotkriveni talenat, pa tu padne neka interesantna izložba. Nadam se da ću biti pozvan. :wink:No Nick:Cenim svaku vasu ideju... kako razbiti svakodnevnu monotoniju? Uzmite u obzir da sam iz grada dosla privremeno da zivim u manjoj sredini gde nikog ne znam a nema bas nesto ni gde da se ide. dakle sta da radim? Samo mi nemojte pisati da heklam i strijam i bla bla. Nesto zanimljivije od toga ili kontstruktivno zanimljivijeSta vi radite ako ste primorani ili ste pak odlucili da ceo dan provedete u kuci?
Thanks!

U slucaju da napredujem u tolikoj meri da dodjem do izlozbe, ti ces definitivno biti specijalni gost te veceri! :wink: