Dosadni ljudi/Smarachi

VisionOfDisorder:
Ah.

Nego, sad ce utisak nedelje.
reklo bi se da to bas ima veze sa smaracima!?!

meni samo nije jasno kako neki ljudi ne kapiraju da ako ih izbegavas na svaki moguci nacin treba da olade.....
sta radis?a sto neces da mi se javis?a jel te ja prekidam,mislim gledas li ...?e samo jos ovo da ti kazem ......a kad ides na fax?a sto tad ides? mislim mogu ja i tada,mada ..a da te pitam NESTO??a jel volis ....,znas ja to mnogo volim. .................................................................................
i na kraju kad vec puknem od besa sledi ono najgluplje - pa nemoj da se ljutis..... :x

Haha. Baš lepo, slino ste "popularni" :lol:
Ja se setih druga koga zovu "smarač", nisam znala zašto dok...
...nije seo pored mene na vežbama iz nečega što liči na informatiku. I tako, dečko ceo čas čita "Žurnal", pored mene... Ja slušam, kao, asistenta, i drugi čas treba da se radiiii...
A smor će: "Hej, a kako se počinje" :lol:
I ne bi to bilo čudno da lik nije, nekako pomahnitalo, postavljao to pitanje iznova i iznova... Kao da ga uhvatila frka.
I ja mu nešto pokažem, reko' da ga malo okupira dok završim... On: "Ali - kako!!?"
I tako ceo čas. Posle, kad me je stvarno smorio, ja se okrenem i, najljubaznije moguće, kažem: "Hajde sačekaj 5 minuta da završim, pa ću ti onda sve objasniti."
On sačeka 2 sekunde i okrete se prema dečku iza: "Hej, kako se ovo radi?"
Pfuf...

whitenicky:
NAJVISE ME SMARAJU LJUDI KOJI NE UMEJU DA PODIGNU ILI OBORE SISTEM , UBACE XP SP2 , PA MU OBJASNJAVAS A ON OPET NE KAPIRA , KAO DA PRICAS KINESKI ... NA KRAJU ODES KOD NJEGA I SVE MU POKAZES ... ZA PAR MESECI PONOVO ZOVE I SVE PONOVO ...... I TAKO U KRUG !!!
Ma...
ja sam se vodio mislju da otvorim 042 broj za pomoc ljudima koji instaliraju XP...
Kako im nije jeftinije da plate nekom 10 jevreja da dodje da im instalira win, nego da samnom prica 30min (iz svih pokusaja) da mu objasnim?...

McMillan:
Ma...
ja sam se vodio mislju da otvorim 042 broj za pomoc ljudima koji instaliraju XP...
Kako im nije jeftinije da plate nekom 10 jevreja da dodje da im instalira win, nego da samnom prica 30min (iz svih pokusaja) da mu objasnim?...

HAHHAHAHHA E TA TI JE DOBRA MILANE !!! POZDRAV

E SADA SU NOVI SMARACI ONI STO NON STOP PITAJU KAKO SE CRACK-uje IGRICA , TE OBOZAVAM !!!!

VisionOfDisorder:
Zashto, zashto ljudi nekad ne kontaju direktnu poruku?

Yebote.... Imate li ovakve smorove od ortaka?
Zato što:
:arrow: ih boli uvo da kontaju šta im se kaže... ljudi piče po svom, dok ne vide jarkocrveno stop, ne staju.
:arrow: oni sami ne govore/misle/ponašaju se direktno.

Nemam više.
Smorove od ortaka, mislim. :roll:
Bilo nekad, a onda sam postala ultradirektna. 8-)
Ako me neko smara, kažem lepo: - E, gnjaviš bre. Ne može.

A tek krekovanje programa? Kad krenu da kukaju da nemaju na omotu nikakav serijski... (a na CDu im lepo stoji folder CRACK...)
Ma, lepo ljudi, kupite Sony PS II i koj' ce vam andrak kompjuter? Ionako osim igrice i ne rade nista drugo...
A za email? Koja im je adresa, kako da kazu ljudima na koju adresu da im pisu... "aha, pa sta je onda moja adresa, kako ono ide, www...?"

McMillan:
A tek krekovanje programa? Kad krenu da kukaju da nemaju na omotu nikakav serijski... (a na CDu im lepo stoji folder CRACK...)
Ma, lepo ljudi, kupite Sony PS II i koj' ce vam andrak kompjuter? Ionako osim igrice i ne rade nista drugo...
A za email? Koja im je adresa, kako da kazu ljudima na koju adresu da im pisu... "aha, pa sta je onda moja adresa, kako ono ide, www...?"

MISLIM DA TI I JA MILANE IMAMO ISTE PROBLEMA hahhahhahhahha , RESENJE: ISKLJUCITI MOBILNI I FIKSNI I NE JAVLJATI SE NA MAIL !!! :lol: :lol: :lol:

Ja sam sa svojim prijateljima totalno iskrena.Kad me neko smara ja mu to i kažem.
Izvini ali trenutno nisam raspoložena za ćaskanje i kraj.Oni shvate i ne naljute se.To isto očekujem i ja od njih.I mirna Bačka.;) A za one koji baš i ne razumeju Srpski može i na nekom drugom jeziku:lol: :lol: :lol:

esperanca137:
Ja sam sa svojim prijateljima totalno iskrena.Kad me neko smara ja mu to i kažem.
Izvini ali trenutno nisam raspoložena za ćaskanje i kraj.Oni shvate i ne naljute se.To isto očekujem i ja od njih.I mirna Bačka.;) A za one koji baš i ne razumeju Srpski može i na nekom drugom jeziku:lol: :lol: :lol:
E, k'o da si mi sestra...
Isti slucaj.
I, obicno shvate sta je pisac hteo da kaze

Noup, totalno sam se odvojio od ljudi, niko me ne zovi i ja nikog ne zovem.
Lakse mi je tako.
E jedino kad me spopadnu neki novi likovi na pp, te objasni ovo te objasni ono...:mad:
a uvek svakom odgovorim :roll:

ljudi, citajuci ove vase poruke vec duze vreme, shvatio sam da ste verovatno VI ti koji smaraju druge! pa, jbt, sve znate... provalili ste u smisao zivota, prijateljstva, ljubavi... neverovatni ste!!! niko vam nije ravan! da ne nabrajam imena sad, ali neki od vas su stvaaaaaarnoooooo... jadni!!!

batka_mija:
ljudi, citajuci ove vase poruke vec duze vreme, shvatio sam da ste verovatno VI ti koji smaraju druge! pa, jbt, sve znate... provalili ste u smisao zivota, prijateljstva, ljubavi... neverovatni ste!!! niko vam nije ravan! da ne nabrajam imena sad, ali neki od vas su stvaaaaaarnoooooo... jadni!!!

ZIVEO GOVORNIK !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Back