Dosadne žene

Kako vam se ne smuči da posle ljubavi odmah postanete užasno posesivne i ne date muškarcu da diše. Te zagrli me, te gde ćeš sad kad je najbitnije.. kad sam izvin'te molim vas u jednom od retkih trenutaka u životu kad sam dodirnula sebe. Pa brate hoću da se istuširam, to što je bilo - bilo je.. zar moram da agonizujem savršeno dobar sex nekim podskupovima i posesivnim pokušajima da se ispuni praznina. Dosadne ste. Narušavate personal spejs.

Znate sve o čemu ja pričam...

Ne razumem muškarce kojima ovo smeta. Imaju spejsa kolko im volja, oderu petla kad im padne na pamet i kukaju kako su sami, treba im žensko. Kad dopizde i bogu i djavlu, kad se konačno neko žensko zainteresuje za njih, jopet ne valja, sve im smeta, fali im spejsa. z:cry:

Stvar je izbora, bar je to lako. Oteraš ju, uzmeš svoj spejs, stvar u ruke (mslm na petla z:mrgreen:).

I deri. :hahaha:

Ne razumem muškarce kojima ovo smeta. Imaju spejsa kolko im volja, oderu petla kad im padne na pamet i kukaju kako su sami, treba im žensko. Kad dopizde i bogu i djavlu, kad se konačno neko žensko zainteresuje za njih, jopet ne valja, sve im smeta, fali im spejsa. z:cry:

Stvar je izbora, bar je to lako. Oteraš ju, uzmeš svoj spejs, stvar u ruke (mslm na petla z:mrgreen:).

Tesko je razumeti muskarce....

iz drugog ugla...

I Kosta je znaci praktican decko.Bas lijepo......z:gs:

Back