- Poruka
- 37.286

memoari učiteljice iz donjeg Iđoša.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to bi bio bestseler hahaha
memoari učiteljice iz donjeg Iđoša.
![]()
što bi išla peške?
dosadne zene,pa sta znam vecina forumasica xixi
u tom slučaju bi pisala anale a ne memoare .![]()
Kao iskusan forumas, razlikujes forumasice od ostalih zena u tom smislu?
Kako vam se ne smuči da posle ljubavi odmah postanete užasno posesivne i ne date muškarcu da diše. Te zagrli me, te gde ćeš sad kad je najbitnije.. kad sam izvin'te molim vas u jednom od retkih trenutaka u životu kad sam dodirnula sebe. Pa brate hoću da se istuširam, to što je bilo - bilo je.. zar moram da agonizujem savršeno dobar sex nekim podskupovima i posesivnim pokušajima da se ispuni praznina. Dosadne ste. Narušavate personal spejs.
Znate sve o čemu ja pričam...
Ne razumem muškarce kojima ovo smeta. Imaju spejsa kolko im volja, oderu petla kad im padne na pamet i kukaju kako su sami, treba im žensko. Kad dopizde i bogu i djavlu, kad se konačno neko žensko zainteresuje za njih, jopet ne valja, sve im smeta, fali im spejsa.
Stvar je izbora, bar je to lako. Oteraš ju, uzmeš svoj spejs, stvar u ruke (mslm na petla).
I deri.![]()
Ne razumem muškarce kojima ovo smeta. Imaju spejsa kolko im volja, oderu petla kad im padne na pamet i kukaju kako su sami, treba im žensko. Kad dopizde i bogu i djavlu, kad se konačno neko žensko zainteresuje za njih, jopet ne valja, sve im smeta, fali im spejsa.
Stvar je izbora, bar je to lako. Oteraš ju, uzmeš svoj spejs, stvar u ruke (mslm na petla).
I deri.![]()
I Kosta je znaci praktican decko.Bas lijepo......![]()
Slobodno se ti javi za praksu.![]()
da,uzivo ni da beknu ovde prsti od iskusnog kokodakanja
Haha
kad bezis od udatih.
Dva puta je dva puta.Dosadne žene su one žene koje hoće predigru posle seeksanjaa![]()
Ne bezim od udatih neg od njiovih muzeva![]()